jag e lack.

HAHA herregud.. jaja klart man får vara anonym men det är inte löshår.. får jag fråga hur du ifall det är löshår? Fråga gärna alla jag känner om mitt hår, varför skulle jag ljuga på bloggen, aja mitt hår är slitet ser inte så jätte bra ut men jag ska klippa mej..
+ att det var inte fixat.. Herregud-.-

aja idag har jag ridit tre hästar, en på skolan, ingen kommentar till den.. sen fibbe och sen Zulan.. Det gick så jäääkla bra! (:



hejs (:

Hår utan löshår!

Hejsan! Tänkte lägga upp en bild på hur långt mitt hår är, haha ganska intressant detta är utan löshår... Jag ogillar löshår starkt... Men det är min åsikt om det, sen beror det på hur det ser ut på personen om de ser naturligt ut så är det ju inga problem men ifall håret är typ "uppuffat" och löshåret hänger ner så ser det förjävligt ut! Hahaha synd åt dom..

 

Det har växt som fan... Och det behöver klippas jag vet men jag är så nojig att det ska bli kort.. :$

 

hihih hööörs! (:


HEMLIS

Hejsan hinner inte uppdatera så mycket nu när skolan är och så.. Men idag så var skolan rolig, vårt schema e soft som faaaasen! Är bara i själva skolan två dagar i veckan resten har jag praktik eller är på ridhuset i Borås:)
Jag fick hem en grej på posten i typ förrgår, och det är en grej för unghingstar? har jag helt fel...? ingen aning men tog kort på de o man kan åka dit o visa upp sin hingst o se om de är något bra!

här kommer kortet!

framsidan detta då..


baksidan :)

vad tror ni? Tror ni att de blir något och gå på o visa?

Idag ska jag och pappa åka och prata om en grej med en viss person, kommer inte säga helt försen allt är bestämt! Det kanske inte ens händer får se hur det blir! (: hihi liten hemlis!

Nu ska jag dra mej vidare! Juste!!! jag ska färga håret ikväll så ni får en före o efter bild någon dag :) hejsvejs!


normal dag?

hejsan! nu är jag hemma ifrån Alexandra, det har varit mycket trevligt och vi hade det väldigt soft :) vi har typ bara kollat film o ätit, mmmm! har lite roliga bilder där från henne haha!





haha visst e ja brun :)





fiint hahahha




såå (: vad händer idag? hm hade feber i morse men fick massa bra för magen o grejer o åt lite så gick det bort!

Sen åkte jag hem o upp till Anna men ingen var där förutom grannarna så jag hälsade på deras nyfödda kattungar o stanna där ett tag o såg ifall dom dök upp men sen gav jag upp..
hehe så nu e jag hemma o papput lagar spagetti o köttfärssås!:D jummy!! sen kommer britt o leker med mej!:D hihi vad händer för er? har ni börjat skolan än? för de har inte jag, hihihihih:D börjar på tisdag!

jessie out för hon ska kolla tv!! :D


SNABB INLÄGG

hej jag kör ett snabb inlägg, lägger in lite bilder av semestern men detta är absolut inte alla! Jag ska ner till VBG nu om en halvtimme till alexandra :D hihi här kommer bilder!

























Båtsman!






båtsman igen!









lyfter ifrån mallis


upponer





igår på bion:) my best friends:D!!!



och min andra bästa, högra syster hand:D! hihih

berätta mer om vad vi gjorde på mallis i ett annat inlägg måste kila! hejs!!


marley and me

hejsan!

Idag  är det en riktig slödag! Jag har kollat på två filmer och är inne på min tredje! Den tredje är Marley and me älskar den filmen, så grymt bra! men ska fortsätta kolla nu höres senare!

puss

nattinlägg

Nattbloggning!


haha jag ska bara säga detta till alla såni vet! jag smörjar mej varje dag o tar aftersun :) hehe kan inte hjälpa att solen e stark (a) meeeen iallafall så har jag sooolat idag inte lika myckt dock för kan knappast ligga på ryggen, svider. Sen har jag läst läst läst, ätit och kollat på icka:) hihi nu är det film snarast! nattttiiii alla där hemma i Sweden!


:):):)


hejsaaaaaan mallis:)

hello:) kollade igenom min blogg lite nyss och såg en söt liten kommentar från Julia hehe där hon skriver ;

Postat av: Julia

Du får uppdater så mycket eller lite du vill,
Men om du har vart i väg nån stans kan du ju ta bilder o lägga ut, o uppdatera när du kommer hem, o sen kanske på kvällen igen? :)

Eftersom jag är utomlands nu så kan jag inte lägga in bilderna på min systers data, vill göra de när jag kommer hem men då får ni ha ett extra öga på bloggen jag kommer hem på TISDAG DEN 17 HALV TRE LANDAR VI I GBG!

 

ska se ifall ja kan skicka över en bild från ickas balkong när vi sitter och äter frukost :) resten får ni se på tisdag;)

 

okey de gick inte men ni får se när jag kommer hem, jätte fina bilder :)

hoppas ni har det ofint väder där hemma i sverige;) hehe, jag saknar min lille bebis

 

<3

 

Ha det så bra! VI HÖRES! :)puss

 


räääääääkan

hello!

idag har jag blivit bränd som en RÄKA! på ryggen men inte magen dock, haha men de går väl jag ville bli brun och folk ville att jag skulle sola för dom och då får man ta konsekvenserna! heheh nu ska ja lägga in lite biler, dock inte från idag utan bara kul från "förr" i tiden...:p

hugo när han var kattunge!



calle denna då:)

och jag nu heheh kanske inte så extremt!





hiiii

hello nu ligger jag i sängen med icka o hennes dator:) ska kolla igenom ifall hon har lite gammla bilder på oss:) jag har det bra o bränner i solen ch Susanne kan vara lugn jag smörjar mig varjedag! hihi:)

vad gör jag här? jag solar, badar i havet och kollar ickas shower, vi ligger dock inte vid poolen men kanske smiter dit vad vet jag..:) imorgon eller på lördag ska vi gå till en jättefin strand och lägga oss där de ska tydlige vara fint vatten där man kan simma med simglasögon :) hiih saknar alla där hemma o svensk tv!!




bye

ON MALLIS

Hejsan nu e jag i mallis:) hehe detta är ett inlägg jag gjort innan jag åkte eftersom jag inte kan ladda upp bilder o grejer så ni får veta lite vad som gjorts här:p hahah men jag har det underbart o tittar på min syster varje kväll o hon e jätte duktig:D hah man önskar ju också att man kunde göra sånna saker istället för att sitta på en häst som ställer sej upp på bakbenen och ingen får se de .. ehheheheh Har ju försökt få in de på film o bild men nej nej...




en bild när de uppträder :)  o detta e jag nu! TYP



hahaha

hade fint för de har jag !



Vart ska jag????

Hello förlåt för dålig uppdatering, har ingen orsak direkt har bara inte orkat o inte gjort ngt speciellt! Iallafall så är jag och pappa hundvakt idag till farbrors hund! hehe.

Har en överaskning som ni ska få veta just nu...

Imorgon flyger jag och pappa till malliorca!

Erkänn nice alltså, längtar och tror jag har lite resefeber, hehe men de går väl över, först åker vi till Stockholm imorgon och sen sover där en natt och sedan dagen efter åker vi till mallis sjukt tidigt!

En bild från mallis precis när sommarlovet var börjat!






eller aa några blev de :) hehe men nu vill jag ha min färg tillbaka! Så dags o SOLA SOLA SOLA! Det kommer komma massa bilder lovar er :)

hejs!


bildbomb!

hehe hann inte lägga in ett inlägg innan men här kommer massa bilder från igår o en från idag:D








försöker spela lika cool som alla gangsters in kinna does!



shes my best friend and brittish 2!



I lööööööve my camera!




försökte väl va cool eller något, lyckades ganska så bra.....



hahha uh uuh uuuh!








hahha



På G till britt hahaha:D


ouh



beautiful...


yeye



britt hade sytt en mössa aww så fiiin!!!!:D hihihihi fick ingen bild på henne dock men today kommer det fotas mycket:DD:D:D:D:



Ville nästan inte äta den, såå söt eller hur! Men vafan jag åt den ... :/


heeejs! nu ska jag iväg o rida!:D


C yah

Jaha vad ska jag säga nu? Jessica kommer faktiskt hit idag nu är de bestämt runt fem eller något i den stilen haha:)


Jag är så sugen på att färga håret nu, har sån utväxt och jag gillar inte den!

ska säga också att jag älskar min syster Marina :)

haha när Frida var runt 14-15 så hade hon en maskirad fest o då blev jag cowgirl o minna indian, har ett kort titta här:)



syns kanske inte så tydligt men aa:)

har ni sett så långt hår jag fått nu :D?!

här är några bilder..






hehe hörs senare när jessica har kommit cya!


I wanna...

Ajdå! Jag uppdaterar visst lite dåligt, ska försöka ändra på det men känns inte som de är så många som gillar o läsa om jag ska vara ärlig? Visa lite mer intresse o lägg en kommentar då o då så visar jag "lite mer om jessie!" hehe

Vad händer idag då? Jessica Tikkanen kommer kanske förbi o nana här, imorgon är det T-kväll o då sover jag hos min underbara syster, funderar bara på hur jag ska hinna med allting, ska ju rida, och sen hem o fixa sen dra till borås men när jag är uppe i stallet så flyger timmarna bara iväg.. hum!

Iallafall, vad ska man göra innan jessica kommer, de tar väl ganska många timmar antar jag..? Herregud jag kom just på att det enda jag gör på dagarna är o vara i stallet, det är det som tar upp tiden i mitt liv:s och idag är jag ledig o jag har inget o göra?! Vad är detta... Måste ju hitta på något, känner för att äta glass o titta tv:) Hörs senare lovar att uppdatera mycket mer idag,


Hur många inlägg vill ni att jag ska skriva per dag?!


Vad är detta? dom har inte min älsklings låt på youtube som jag tänkte lägga upp men aja.. Ni som har Spotify får söka på Honoreble feat. Pitbull - I Wanna (heter låten) Så jääävla grym!

baaaaaaaaj!


nu kommer videoklippet :)



haha :)

hejs nu drar jag upp o rider o ser vad de blir för överaskning av melker idag då:)

c yah!


nya klipp

hello:)

Hemma nu efter en tidig uppstigning, red melker i morse gick awsome han gjorde inte ett dugg, har en film också, vi hoppa 80cm dock inte högt men med hans härliga gång så flög vi över som om de vore en meter:) ni ska få se filmen så fort den e klar! :)

snart kommer min vän hit haha!


nogsnackat om de vad hittar ni på? Känns de inte lite som om sommaren börjar ta slut? tycker jag :(
Men o andra sidan ska de bli kul på något sätt o komma tillbaka till skolan o träffa alla bicthar :D haha och eftersom man går på ett ridgymnasie så får man se fram emot vad alla tvåor fick göra förra året, åka runt o kolla på flyinge o grejer, fränt :D haha

nu sk jag inte skriva mer, videoklippet håller på att grejas med, kommer upp senare :) håll utkik:D

hejs




Familjen robinson

Så nu har jag vart ute..

Nu blir de film, familjen robinson:)

Visste ni att jag ÄLSKAR disney filmer? :) Iaf så gör jag det.. hehe!


Denna filmen får JJJ/av 5J:n Var tvungen o ladda något för att jag har inga roliga filmer kvar. hehe.
Har ni något film tips, så skriv gärna det:)

Idag var det vanlig ridning med zulan och sen blev det melker, han var lite jävlig idag så fick bråka lite med honom, men det var inget emot vad Anna fick tas med, fyfan, men Hon är en modig mamma må jag säga!:D
Imorgon blir det att gå upp 9 för måste komma upp lite tidigare o börja vända om dygnet. hehe!



kl tio ska jag vara hos Anna o rida melker:) hoppas han är på humör, önska mej lycka till hihi:D



Sen kommer en person till mej, gissa vem de är;)


slänger in lite bilder på Zulan :)











och en på melker:)



så nu säger jag natti:) hejs!



Fråga!

Hejsan! :)

Fick en fråga hur gammal melker är, han är 4år, och jaa jag skriver mer ikväll, ska ut o gå nu hejs:)


 


RSS 2.0