Härlig höstdag!

hello nu sitter alexandra och borstar mitt hår, åh jag bara älskar när någon pillar i ens hår gör inte ni det? Idag ska ja o alexandra va tills hennes päron kommer kerligt att hon ska åka hem:/ Men vad kan jag säga mer än att det har varit roligt att se o träffa henne igen! Senare ska vi på småbarnskalas, min kusin som också heter Alexandra hon fyller la 13 eller 14, något sådant. Ska kila nu vi hörs senare!

//

Nattblogg

Hejhej idag har jag och Alexandra varit på sjukhuset och gjort lite grejer.. Sen har vi varit mycket ute med hunden och gått o spelat fotboll med henne.. hehe. Ibland hatar jag datan eftersom jag hade skrivit ganska mycket och så försvann det bara.. GANSKA IRRITERANDE! Iaf Alexandra är övertrött och då blir hon Pain in the ass! Så hon sitter och skrattar åt sig själv och ligger o löjlar sig.. lite kul kanske men är supertrött idag pgd av medecinen jag har.. Så är inte riktigt övertrött som hon jag siterar henne.
-Aj min mage knaka! huahuhua
typ så, sen var det jätte kul allting.
Nu efter att ha varit på dass blev hon plötsligt jätte trött, antagligen kom något ut..(Hehe) Nu kan jag säga att jag blev ganska trött o road^^ hehe lite biler kommer här för jag har inget mer att skriva om.;)

 

Sådär nu får alla sova gott! Hejsvejs

//



Min bästakompis!

Hejsan!

Till Alexandra:
Nu har jag Alexandra anlänt till mitt hus, (stavas de så?) Vi har snackat massa skit och haft det skitbra! Jag har verkligen saknat dig:) Alltid finns du där när jag blir ledsen eller orolig. Du har varit min bästa vän sen bäbisblöjer och vi har alltid varit bästisar även ifall vi har sagt upp vänskapen för små saker som att jag inte fick ha den barbien då ville jag inte va din kompis längre men så fick jag det och vi blev vänner igen.
Här sitter vi lika bra vänner som vi var när vi lekte med barbies och efter allt flyttande som du har gjort så höll vi kontaken, Från örby till värmland och sist till varberg vilket är lite närmare! Tack kära bästa vän! Du är en sådan syster jag aldrig fick men endå fick lära känna o nu sitter vi här idag och kanske om 50år så sitter vi här än! Älskar dig!<3


 

Du kommer alltid vara min bästa vän

 

//


Alexandra & Jessie

Hello!
Ja min dag ser ut såhär: byta lakan och greja lite hemma sen ska jag hämta alexandra:) hon kommer till mig idag och vi ska antagligen tjöta o ha det almänt bra!
Ska bara säga en sak till att jag är jävligt ledsen och tjurig på en del, skäller på än utan att ta reda på fakta först, o sen fattar jag inte hur man kan ändra på allting! ÅHH har sån instängd ilska!!!

Jag idag


Nu ska jag greja lite hade fint:)
//

McDonalds & Scary movie4

Hej idag har det varit en seg dag! Jag har endast suttit hemma och inte gjort någonting!:S
Mina kompisar har varit sjuka o varit hos sina pojkvänner, baah... Så har kollat upp lite roligt onödiga grejer som man kan köpa:) Ni hittar grejerna på denna sida!
http://www.onodigt.se/sport-fritid/65-head-massager-ORGT.html

Vi börjar med en massage för huvudet, jag vet att min APU värd har en sådan och hon drog den på huvudet upp o ner och jäklar vad gött det var så den rekomenderar jag! Ganska billig också:)



Sen har vi också ett ljus som har batterirer, blåser man på det så tänds det tror jag men när man ska släcka det ska man blåsa på det, bättre än att låta ett riktigt ljus brinna även ifall det är mysigare men man får ju en större risk. Den finns i olika färger:)



Sen den sista grejen ifall man ska låsa upp något mitt i natten och inte ser något så kan man dra fram sin lilla lampa, en ko då det lyser ur näsborrarna, hehe lite rolig grej o leka med eller bra o ha på nycklarna.



Vad har ni gjort idag? Något roligare än mig iaf skulle jag tro..^^ Jag funderar på att klippa lugg ska jag våga eller inte?



Nu ska jag nog sakna min älskling och kolla på Ghost Whisperer
, lite läskigt och kolla på det ensam Alex burkar ju faktiskt ligga jämte mig(a) Typ som denna bilden^^.. Jaja jag säger godnatt till alla:)


//

Höstlooooov

Hejsan!
idag är de ju första dagen typ på höstlovet och jag har verkligen inte gjort någonting har haft tråkigt som as, lyssnat på musik o sprungit runt i hela huset jag har också bakat kladdkaka.. Sen var ja en sväng hos älskling<3
Jag lägger inte lite nya bilder för jag har ganska tråkigt fortfarande.. bah


hehe ser ut som jag har färgat håret jätte blond på det ena.. Jag har kollat klart på Ghost whisperer och håller på att ladda ner nästa avsnitt:) Det är bra!


hejsvejs!//

Mör i kropp o knopp.

Hej jag är ganska mör idag efter min långa dag.. började med att rida ute i regnet o ja det var blött men kul.. sen är det en grej jag blir mör av att få höra..
Jag kan acceptera era krav men ni måste också kunna acceptera att en människa gör misstag och att han inte visste att det inte var pengar på kortet, varför tror ni att vi åkte hem och hämtade kortet för? Jag nämner inga namn jag vill bara att folk ska få en liten tankeställare.. Nu tycker jag inte att man ska anmärka på varenda liten grej här i livet som man kan tycka är fel. Vad jag har fått lära mig är att man ska inte ta någon för givet, man ska älska dom omkring sig och VISA det! (ni älskar personen säkert) Men jag tror att den personen behöver en kram och höra dom fina orden..
-Förlåt mig, jag älskar dig!
Måste man ha rätt alltid? Inte enligt mig, det kan bli så mycket bättre ifall man är lugn och säger okej du har rätt. Varför är det alltid vårt fel? Ursäkta mig men det ni säger är själviskt och det tänks bara på än själva, vad får man ut av det? Jo besvikelse och mycket mer..
Så onödigt med massa regler som är så extremt löjliga av er!

Nu får folk tycka och tänka som dem själva vill men jag tycker En enda personen har lidigt alldels för mycket för ingenting!

Tack för mig!//

lektionstid-.-

Hej!
 Nu sitter jag i skolan och väntar på att klockan ska gå så jag kan få träffa min älskling! Vi ska åka buss tillsammans.. Sen ska jag till optiken och göra en undersökning sen ska ja skaffa nya månads linser för mina är slut.. Efter det ska jag till min älskling igen, massa mys<3 vad ska alla andra hitta på idag?

Vad ska ni göra på Halloween? Jag ska vara med min bästa vän Alexandra har ingen bild på henne eftersom jag sitter på skolans data.. lägger in det när jag kommer hem! Vi ska kolla på massa halloween filmer ass kul:D och äta  en massa godis!
Hejdå!:)




Tisdag!

Hello!

Idag har jag varit på APU och lasttränat en unghäst:) Det var skitkul! Fast man måste först utrusta sig med handskar!! Självklart så glömde vi ju de o vi hade på oss allt annat, hjälm och linan, hehe snacka om att jag fick bränskador eller inte, men de gjorde jävligt ont när hon kastade sig bakåt;) Jag känner mig jäkligt duktig idag och så!
Gött att det är lov nästa vecka!


Vad tycker ni jag passar bäst i? Brunt Blondt?




 

 

Plus att jag har en annan sak att berätta.. en tragedi!! Ni vet den mobilen jag ville ha är skjutbar och det visste ju inte jag och det vill jag inte ha! för jag har redan en skjutbar och nu vill ja ha så man kan trycka på skärmen! Men jag hittade en annan en aning dyrare men de gäller att spara! Den ser ut såhär..:

Vad tycks?

nu ska ja dra heejdå!

 

 

 

 


haah roliigt^^

hahahah!!! Kolla på den han är söt som försöker!.. hhaha! Ett gott skratt förlänger livet^^ http://www.youtube.com/watch?v=RJlPEHL85Ig&feature=related

Till minna

hejsan!
idag har det varit en bra början på dagen med hästkliniken och mc donalds sen slutade den skitdåligt! vilket jag inte vill ta upp!
Iallfall så är detta inlägget till min syster, minna! Hehe den mobilen som jag ville ha vill minna också ha nu men det kan hon ju inte få för jag har paxat den först men hon fick köpa den svarta sony ericsson, hih visst e ja snäll som låter henne köpa den endå:)? haha vanligtvis brukar ja inte bry mig ifall någon köper likadant o det gör jag ioförsig inte nu heller men de är lite kul att hon också ville ha den annars har det alltid varit tvärtom!
Näpp nu ska jag sova! God natt allihopa!


I U   -><- IU







Natti stund<3

åhhhh har jag sagt till er att ja ska skaffa en ny mobil men vilken? Jo nu har jag hittat min dröm mobil!! En Sony Ericsson U10i Aino och den ser ut såhär:



Jag blev kär i första ögonkastet när jag såg denna!

Visst e den snygg:)!! (?)

Nu ska jag "sova" för ska till APU:N imorgon kl nio så måste ju vara utvilad.. hehe först blir det en disneyfilm och sedan sova:)!
Godnatt allihopa!






svar & annat gojs

Heej!


minna
om makes me feeling:
ahh du fixade det med hjärtat eller? sparade du? :)//Minna
IP: 78.70.243.226

Japp det gjorde jag!

Idag har jag gjort matte prov uch o fy vad jag hatar sådant! Men de ska nog gå bra hoppas jag.
Annars har jag varit i kinna idag o köpt två linnen.. Marwin inget speciellt bara ett svart o vitt, jag behövde verkligen det!

sen ska jag till alex vi ska ut och gå lite, hoppas ni har haft en bättre dag än mig;)

Är det någon som vet någon bra låt?
Ha det bra! Hejdå!



makes me feeling

Jag tänker berätta om en väldigt underbar person som kom in i mitt liv för 2årsedan och någon månad.. Han heter Alexander och är min pojkvän.
Alex finns alltid där för mig och har alltid funnits när inte andra har gjort det (ingen får syfta sig på att det är just du) Han fanns för mig i dom mörka tiderna då det var dystra texter och alkoholen, han pratade med mig och tröstade mig så gott det gick och det roliga var att det faktiskt hjälpte! Han har fått mig att kämpa för något jag inte trodde fanns..
Sen så gick mamma bort när jag var fjorton och skulle precis fylla femton, han satt brevid mig och höll min hand, familjen runt om oss grät och jag grät ändå höll han sig stark till att inte gråta! Han fanns!
När det har kännts jobbigt efter mamma och allting annat som tryckte ner mig så kom han till mig och satt jämte mig och bara tröstade med sina ord och värmen han fick mig att känna att jag kände mig trygg!
Han är en riktig vän och pojkvän.
Idag var det en liten deppdag för mig endå så är hans humör alltid på topp och verkligen försöker göra mig glad (jag kan vara så otroligt suris ibland) Du skämtar alltid om att mina läppar blir som surt godis med salt på, du är så underbar.
Jag smälter.. dina ord du säger rakt till mig gör mig glad och jag kan inte sluta flina när jag ska försöka vara suris och då blir allting bra, att avsluta ett litet tjaffs med en kyss är det underbaraste som finns, jag skriver denna texten till dig Alex för idag sa du någonting till mig som gjorde att jag fick tårar i ögonen, jag vet inte ifall du såg det men det var inga ledsna tårar det var "jessie är glad" tårar, du sa något som gick rakt in i hjärtat på mig, du sa det "typ" såhär:
-Jag gör vad som helst för dig, jag offrar vad som helst, du är min framtida hustru jag älskar dig du finns i mitt hjärta<3

Självklart gör jag samma sak för dig!
Lilla lilla älskling vad skulle jag göra utan dig? Jag Älskar DIG Alexander Jansson<3
Du finns alltid i mitt hjärta, du är mitt hjärta utan dig inget liv i mig.
Du är min fina älskling, I Love You

//


Söndag

Hej! Nu har jag glömt och uppdatera! sorry.
Jag har iallafall varit på bio med älsklingen, vi såg äntligen midsommar, någon annan som har sett den? Tyckte den var rolig! Och igår var vi på universeum (stavas de så?) och kollade på Dinosaurier, hehe de roliga var att det var mest massa femåringar där men det var häftigt! Och nu väntar jag på att Alex ska ringa så jag kan åka till honom, vi ska va idag och det ska bli mysigt:)
Mitt hål som jag tog gör inte ont längre bara ifall man pillar lite men de är inte infekterat iaf, vilken tur:) Hehe det gjorde lite ondare än vad man tror..

Vilken dröm jag drömde! Jag drömde att jag och Alex fick tvillingar en kille och en tjej, vi skötte dom inte alls och stoppade ner dom i en väska, det känns inte så bra inför framtiden, hehe!
Nä nu ska jag gå och käka något.. hade fint! Hej!




//Always in my heart<3

hejhej

hej hopp snabbt inlägg, nu känns mitt hål bra inget gör ont alls o de verkar klara sig utan att infekteras!:) hehe slutar nu kvart i ska bli gött! hej då allihopa n ska ja till bussen o sen träffa älskis<3
hejhej

Hej & Hejdå

Hejsan!
Idag har jag varit jäkligt trött! Jag träffade Jessica på bussen påväg hem så vi bestämde oss för att gå i kinna och jag tog hål där jag sa att jag skulle ta hål, hehe de gjorde ganska ont, men nu är det nästan borta, det blåa brevid är en penna hon skulle markera med så inget annat:)
Förlåt Frida men jag slutar halv fyra imorgon så tar bussen 25 över så är la framme tio över fyra! Jessica hänger gärna med då och vi hänger med dig och tar hål! Hoppas det är ok!

Nu är jag mätt och glad!
Rätt dålig kamera men hoppas ni ser lite iaf!

Häst & Alex <3

Heej!
Jag har varit på APU idag och har några roliga resultat! kolla gärna:)









sen lite roliga bilder!



och min favorit!:)



Slut!:) Nu vill jag höra allas kommentarer lite kritik gärna:) och possitiva grejer!
För övrigt idag har jag varit med min Älskling och det är ju alltid lika underbart må ja säga!

Har nu haft en lika bra dag som mig idag?:)

//Always in my herat<3

Hål & Sex and the city

Heeejsan!
Idag har jag varit skiittrött! Jag stannade uppe alldels för länge igår bara för att jag fastnade vid sex and the city! fy mig! Idag har jag varit med Alex, det var mysigt men kallt för vi var ute nästan hela tiden sen bjöd han mig på fikaa, gulleplutten!<3
Jag ska ta hål i örat med Frida på Torsdag! Nu menar jag inget vanligt hål utan där uppe man har brosk (heter de så?) Strunt samma jag är rätt glad för jag har tänkt på detta länge nu och vi har snackat om det så säger Frida det att vi ska göra det nu! Och jajemensan, det ska vi!
Nu måste jag köpa lite nya örhängen med ska göras, absolut + att jag måste hitta lite nya linnen! Fy känner att plånboken kommer göra ont efter allt shoppande!

Kommer ha en sådanhär, fast snyggare grej i:)



Hoppas ni har haft det bra idag:)

//always in my heart<3

Söndags slapp..

Hejsan Svejsan!
Idag har jag och Älskling varit och det har varit underbart! Vi har laddat ner två bra filmer men hann inte att kolla på båda, vi laddade ner the proposal och GI Joe the rise of cobra, faktiskt skitbra! kolla på trailen! Nu har jag egentligen skittråkigt så har inte tänkt att göra så mycket.. Något man kan hitta på? Isåfall kom med förslag!

Undrar ifall det finns någon snäll människa där ute som kan något om designer? Jag är kass på sånt så undrar ifall någon vill hjälpa mig med detta! :)

På tal om ingenting vilken frisyr skulle ni föredra?








Jag hade nog velat ha den här sista om jag var tvungen och välja men nu gillar jag mitt hår som det är! Är ni onöjda med erat hår isåfall varför?

Nu ska jag dra mig hade fint!

//Always in my heart<3

Frida + En nakenråtta = En naken Frida

Hejsan!
Ska strax kolla på sex and the city och för alla er som inte vet så tycker jag att sex and the city är det bästa som någonsin har skådats typ.. Jag ska kolla på första avsnittet nu snart men först till det vad jag och Frida har gjort, vi har kollat på 27dresses och ja den var bra! Sen har vi kollat runt lite på youtube och google haha, jag ska visa vilka bilder vi hittade!!
Hade bra allihopa!
En sådan här vill jag ha fast lite mer päls men det kan ju inte Alex ha för han är allergisk...


Denna var bara rolig så jag var tvungen och lägga upp den! (hehe)



Men vi får skaffa oss en sådan här istället! En nakenråtta!


Hehe, nej den är alldeles för ful och hade inte velat ha en sådan, hade ni velat det?

Nattinatti får jag säga nu då för jag kommer inte uppdatera mer nu!
//always in my heart<3

27 dresses & Godis<3

Nu är Fridis påväg hit o vi ska kolla film! Det blir 27Dresses får se ifall den är bra, vad jag tror!
Här är min "chihuahua" Bacon är hans namn, visst är han söööt!




nu ska jag dra! Hade bra!

//always in my heart<3


Frida & Jordnötssås

Igår var jag med min älskling vi käkade i borås på Thaisilk (stavas de så)? jätte gott! Sen kollade vi på film mins inte vad den hette men de handlade om att alla människor hade perfekta robotar människor som dom gick ut med i världen och de kunde inte skadas när de satt hemma och styrde vad roboten gjorde och massa grejer hände:) den var bra!

Nu snart ska jag vara med Frida! Känns tråkigt för det är dåligt väder o de finns inte så mycket och göra då.. jaja vi får låta våran fantasi flöööda!

syns!



//always in my heart<3

rå fisk = sushi = Vi gillar!

Heej!
Så var man äntligen hemma från skolan och ett stort + att älskling hängde med mig hem, men han var jätte hungrig så han fick äta sushi gott! Jag blev riktigt sugen när jag kände doften och fick fantisera att min pasta och korvstråganoff (stavas de så?) var en mumsig rätt med sushi!

Gillar du sushi?


Alex mumsiga mat!

och nu bär det av i en promenad för att leta jakt på Bacon (igen) han har sprungit bort igen.. så jag säger godnatt nu! Har haft en trevlig dag idag! Natti<3
// Always in my heart<3

 


Skola & projektarbete TA MIG HÄRIFRÅN!!!

åhh det känns som om jag är fast på en plats och vill komma så långt ifrån som möjligt. Jag kan inte för jag sitter i skolan och skolan går först som de vuxna säger, det kan jag också tycka men för tillfället känner jag att jag behöver komma härifrån och åka hem men det vill jag inte direkt heller.

Nu vet jag vart jag vill komma, jag vill åka till Älskling, jag vet inte vad det är med mig men det känns så deprimerande och vara här.. Varför?
Det enda som hjälper just nu att få en varm kram och en puss hade varit toppen och bara ligga ner under en filt och mysa! Bättre kan det inte bli!
Titta vad man dagdrömme.. hehe..


nepp nu måste man fortsätta och arbeta med projektet..
hejhej..
//
Always in my heart<3


RSS 2.0