hingst som blir hingst

Hej!
Det var ett bra tagsen jag skrev här, hehe men intresset har väl tappat lite grann (: men ska försöka iallafall...


Idag bestämde jag mig för att ta ut M på en promenad! Haha jag hade lite gottgott i fickan och lät han få lite innan jag tog ut honom. När jag gått en bit och kollat av så han kan stanna när jag säger åt honom att han ska stanna. Så lyfte han svansen rakt upp i luften och drog in luften fort.. Man såg verkligen hur fin han har blivit så bestämde jag mig för att de är okej såhär och att vi går hem, ja det var väldigt roligt att få komma ut tyckte M haha han trava på stället och såg ut som en riktigt busig hingst! haha sen slog han i huvudet i dörren och då skratta jag bara åt honom:P
När jag såg honom gå sådär och vara så vacker så kunde jag bara se en bild framför mig när han är inriden, att jag sitter där på honom.. jaa herregud, världens vackraste häst säger jag bara, och jag äger honom!

I love you Melwin!<3You will always be in my heart!<3guess it is what it is.

i was only trying to bury the pain,
but i made you cry and i can't stop the crying. 
Was only trying to save me but i lost you again,
now there's only lying wish i could say it's only me.
hejj

Hej jag orkade inte skriva på söndagen men jag gör det nu... Han är flyttad o har lite bilder :)
sådär:)

hejsvejsHemligheten visas!

Hejsan nu kan jag säga min hemlighet och allting är ganska bestämt nu..

Ni vet min polle, M, han ska flyttas till ett annat stall, ett närmare, det kommer kännas ganska tomt utan Anna och dom, men jag kommer absolut att åka upp och rida då och då (: Och kommer sakna dom stooort!
Men ska bli skönt att bara kunna åka mindre än fem minuter till honom.. (:

Han ska hem på söndag och vi får väl se hur han reagerar på nytt stall och allting, det kommer nog massa kort på det skulle jag tro :) så håll utkik på Söndag :D!


uch längtar inte till vintern när jag ser detta, hehe! men sööta bilder iaf, vintras dåå undrar hur mycket han har växt nu :P <3

hejsvejs!

RSS 2.0