31 maj, Grattis 17år

Hejsan! jag har faktiskt hittat en grej på min tele där man kan sudda bilderna haha ska bli kul, till helgen får ni kort (: som e suddiga... Jag är lite nyfiken på denna anonyma som skriver!
Idag har vi bowlat o tro de eller ej jag VANN!!!! hah okej men har tagit lite nya bilder med min kamera här får ni se (:



hanni tove! (:


hanni i sina klackar haha :P



jag idag (:



Detta är mina osynliga vänner so inte finns


plus mej hahahha



hah ;)

Så nu får de bli bra har mer bilder som kommer upp senare men nu ska jag dra och vill bara säga att I love my phone!! (: tack o hej!



phone.. I like u<3

Hejsan(: så ni vet har jag ju haft kalas idag och fått mycket pengar, och en ny mobil, Tack för det!! :D
Jag kan börja med att vi har släppt ut hästarna på bete nu och det var jätte sumpig mark o självklart fastnar min sko i marken o min häst snurrar runt o får panik för att han sjönk ner o ja springer runt med en sko, först lugna hästen sen ta min sko men ganska försent, min fot var ju ass blöt haha men iaf så stormtrivdes min lilla bebis!

Jag ska försöka uppdatera mera! (:

Jag har tyvärr inget program som jag kan sudda bilderna med men ska kolla efter något som man kan ladda ner gratis o se vad jag kan göra (:

Idag så var jag med "min hemliga kille" och igår faktiskt! haha, det var väldigt mysigt och nu vet ni, det är en kille och ingen tjej men tror ni fattade det ifrån början! Iallafall så tycker jag väldigt väldigt mycket om honom och nästa helg så ses vi kanske ;)

ja som sagt så hade vi ju kalas, jag fick ju min nya mobil, åååh bara älskar den!


fin eller hur (:??? imorgon ska vi bowla med klassen fyfan vad roligt! då blire många kort med min nya älskling (då menar jag mobilen) heheh man vet ju aldrig med mig eller hur;) ?


Hur har eran dag varit? Lika bra som min??

hade braaa! <3


hihi

Heejsan! (: Vad har ni gjort idag??? kan ja vara snäll o lyssna på er o då får ni kommentera vad ni gjort! :P

Jag har typ spring i benen men ingen vill ut o springa med mig, tänker inte springa tänker vara ute med någon, men alla sitter ju bara inne och kollar melodifestivalen, själv HATAR jag det, så otroligt tråkigt i mina ögon! Vad tycker ni om de?

Jaha nu sitter man o äter godis, mycket gott!

Imorgon ska vi ju fira mig, och ja vi ska baka tårta med, ska ta kort på dom när jag dekorerat dom, hihi :D
Och ikväll kanske jag ska träffa en ny hemlig person;) hhih vi får väl se, bloggar när jag kommer tillbaka<3

Vad vill ni veta mera om? Vad ska jag skriva om?

baaj!

Ovanligt glad? (:

Heej hej visst är det en underbar dag idag (:?? Jaa men jag har lite ttråkigt ingen vill/kan ju vara med mig, men iaf så har jag varit glaad! :D Nu är jag jätte hungrig, vart är MATEN?!??!?
aja, igår så åkte jag till min häst o det är en bra bit... så hade jag ingen bensin i moppen men ja provade endå o köra dit, och tro fan den håller hela vägen dit o hela vägen hem, tog ett kort på hur det såg ut när ja körde^^


ojoj o jag klarade mig :D hiih LOVE U MOPED!

tog lite kort på min häst idag som äter för full... och jag som badade honom häromdagen... ååh -.-




Sötis <3

Så tog jag lite ego bilder idag för min syster fixade mitt hår (: fina vvaaaa:P???








hih (: imorgon ska jag ha kalas o få presenter :D Grattis till jessie! WOWOWOWOHO!!

tjo

hejsan, vad gör jag? hmm typ inget alls, har nytt ätit, känns som om ja gör de hela tiden.. Aja mat är gott!
I skolan så cpade jag och linnea oss, haha det var grymt kul, har inte skrattat så mycket på länge, härligt (y) :)

Jag har typ inget att skriva mer än att jag ska plugga och det är 4Dagar kvar till min födelsedag! (:

Hejhej...

I'm Crazy about you

Heeeeeeejsan! (: nu e jag glad igen, haha kanske för att mina kompisar e så härliga o massa annat;)

Kan säga att det är, 5 dagar kvar tills min födelsedag är! Hihi! Och på min födelsedag ska vi bowla med klassen, myyys (:

idag har jag varit i skolan som vanligt, nu sitter jag här med cissi, kollar någon B film på sexan, och är allmänt glaaaaad, för jag tror jag gillar någon starkt (a)
Här e lite fina bilder ifrån mallis :)






jag idag (:



nu ska jag dra mig höörs puss


F u

Förlåt men känner inte för att blogga idag.. de är nu 6 dagar tills jag fyller år.. grattis till mig.

va fan finns de mer o säga?

Hejsan! Som sagt så säger jag inte vem den hemlige är än! Fortfarande hemligt och ja säger det att ja avslöjar mer o mer för var som händer men vad vet ja känns inte som om de händer något mer.. Jag är bara RAK PÅ SAK! Kan ju säga att jag vet att du läser detta o jaha.. jag tycker fortfarande de känns wierd.. så IFALL du vill mig något så får du höra av dig. Nog om det!

Jag har typ varit i stallet hela dagen, shiit vilket rabbalder, skitsamma ja tycker de är lite kul när de händer saker i denna värld fast dock inte jordens undergång..!

Iallafall så är ju jag ledig imorgon också så jag ska väl bara va! Typ de jag behöver just nu koppla ifrån huvudet ifrån all jävla skit som cirkulerar här inne (i huvudet) Som ni märker kanske jag inte är på världens bästa humör idag men det har ja faktiskt ingen bra ursäkt för, sånt e livet!
nu är det enbart 7 Dagar kvar tills jag fyller år! EN VeCKA alltså ååååh (:

Hopp nu ska jag dra mig och göra annat! hejsvejs!:P




Everybody loves Jessie!!

Haaaallå! Hur mår alla idag? Jag mår bra för övrigt ifall ni ville veta.. Well well.. Idag är ju jag LEDIG men jag åkte faktiskt in till skolan och hämtade en matte bok, O.o shiit undrar varför det var nödvändigt nu e typ hela dagen borta..:/ uch!!

Som sagt så är jag en stooor tänkare kan jag ju säga, tänker alldeles för mycket och tar fel beslut.. Tror jag tagit ett fett stort fel beslut gällande "vissa personer" okej det handlar bara om en person, men iaf, jag missuppfattade denna personen fel, trodde den var som ja.. äch skitsamma! Man får helt enkelt skylla sig själv, jag gjorde nog en stor tabbe också..

Aja nu ska ja dra till min underbara man Åke! hejsvejs!

hoppningen på skolan hahaha ^^

Bad day?

hejsan alla! Nej varför blev jag på så dåligt humör nu? Fan alltså åh! Skitsamma ni ska inte få dras med mitt humör kan berätta alla BRA saker som jag gjort idag.
Jag har hoppat studsmatta med Minna och Jonas, dom ville faktiskt hoppa med mig så vi hoppa tills vi blev jääättte svettiga så vi drog och bada! Ja har faktiskt bildbevis och film, ska ladda upp de strax.. Sen så drog jag till min underbara häst! På Tisdag ska han badas för första gången får se hur de går.. Hm!

Långt ifrån


Lite närmare

Nära (:

ska ladda upp film med;) man måste ju ha bevis på att ja dyker haha :P

 




Här är min bebis till häst<3




Nog om det! Vill ni se hur brun jag egentligen är jämfört med alla andra kritvita bajskorvar :P? jo det vill ni! Detta är en normal färg på er!
och jag är såhär brun!


erkänn ni vill också ha denna härliga färg;) <3
Nu har ni fått ett bra långt inlägg om massa bara för jag inte bloggat på hela dagen så varsegod!
Hejsvejs!


morgon (:

Goooood morgon! jag vill ut och hoppa studsmatta men när alla är upptagna med sitt blir det allt lite svååårt.. funderar på att fråga min kära syster o jonas ifall de vill ut o hoppa med mig, man kan ju inte bara ligga inne när detta väder strålar! Nej upp o hoppa! hööörs senare gott folk (:!




älskar sol<3

Hejsan alla trötta eller nyvakna? inte vet jag... för ja skriver ganska sent o jag är trött! men men uppdaterar för eran skull! jag säger bara att det har varit världens underbaraste väder idag, I love iT!
Vad gör man en solig dag? jo man träffar kompisar o kanske ikke kompisar? förstår ni vad jag menar med det? jag tror inte det, jag har iallafall grejat o sen varit med min ?????ikke kompis???? faktiskt så vet jag inte alls vad vi är hehe;) Men det var väldigt trevligt, eller ? kanske mysigt till och med? ;O vad vet jag ! hihi nu ska jag nana, natti på er (:

Jag idag(:


Natti!


upgrade you

Gooodmorgon!
nu ska jag påminna er att det är
9 dagar kvar tills min födelsedag!

Så nu ska jag duscha snart och fixa mig lite(:
Vad har alla andra för planer till helgen?
Visste ni att jag är ledig på Måndag och Tisdag! Underbart! (y)



nu ska ja greja(: vi hörs hejsvejs!



lovely

hello alla nyfikna... (:
åh so lovely de känns att man får massa frågor om vem ja snackar om, hihi men som sagt, INGEN vet.. förutom ja o denna person dock.. Men jag säger bara det att ni får vet mera efterhand, och ja det hjälper inte att fråga en massa för annars blir det förstört lite roligt tycker jag :P

Snart ska jag nana för ska upp imorgon och kolla lite grejer :) och vet ni vad nu ska jag börja räkna ner till min födelsedag!
Det är 10 dagar kvar!
Påbörjad nedräkning! :)


natti natti på er!
zZzZzZ




Video phone

Heeejsan!
Åh vad glad jag är idag, eller rättaresagt blev! Ni vet "Den hemliga personen " har jag träffat nu(: , men har träffat denna person innan men not like this. Ja jag blev bara på väldigt glatt humör idag, så jag säger inte för mycket men a, jag är glad o ska fortsätta att vara glad ifall personen vill fortsätta träffa mig, vilket jag tror;)

Idag var det nationella det gick nog bra skulle jag tro:) jag kände mig väldigt engagerad! Tummen upp för mig!
Nu har jag varit ute och gått en liten stund med min syster o jonas (minnas pojkvän)

Här kommer lite bilder..


Någon gång när jag var med jessica tikkanen :D miss u<3




Saknar bacon:/ <3

o bara ja igen:P hehe vi höres tomorrow!




Flaws & all

nej nu är jag hungirg snart kommer maten och då ska ja äta:) ganska uppenbart;) haha. Men iallafall så är det Nationella imorgon så har pluggat massa i skolan o känner att ja e på topp med detta!

Så nu har jag skaffat mig en massa nya härliga låtar, awsume!

Tänkte lägga in en bild på den mobilen som ja ska köpa (: Jag fyller ju faktiskt år inte denna Måndagen utan nästa!




Säg vad ni vill I love it!



och en liten bild på mig:)


baj:D


Just like a baby..

Hejsan (:

Eftersom ja inte får skriva om hästar idag så får ja hitta på något annat och ja har faktiskt inget att skriva om hästarna hehe:)
Men i vilket fall så har jag varit i skolan och jag och min polare Hanna satt på trappen och steekte med våra datorer, väldigt underbart väder må ja säga, vilket jag hörde att de inte var hemma:s spö regna och åska.. och det som ALLTID brukar regna i borås.. skumt! men I like it anyway!
Självklart när man kommer hem så regnar det fortfarande och jag upptäcker att jag har glömt mina jäävla nycklar inne, smart jessie smart!
Men såklart kommer min underbara pappa o låter mig låsa upp sen åker han till jobbet:)

Sen käkade jag lite och somnade som en bebis i soffan ååååh underbart att sova, sova sova!
Det ska likna mig men hehe ja tror inte ja lyckades så bra;)

En
Munnen ska de föreställa att jag har en napp^^

Påtal om något annat som är lite mer intressant är hmm hur ska jag säga detta på ett bra sätt? "En hemlig person..." Detta är den enda ledtråd ja säger, vem vet jag kanske har träffat denna person innan eller inte, är de en kille eller tjej? Snart kommer mer info ifall något händer! ;)

Hade fint!


Måste är ett måste..

Hello!
Jaha ganska mycket ointressant idag men iallafall så har jag gjort ett dressyr prov som gick åt helvete.. hästen är dock väldigt duktig men väldigt töntig och rädd för vartenda litet hörn, han skulle ställa sig upp och sparkade och bocka.. ja inte dirr vad man vill se på en dressyr bana när det går ut på lydighet och uppförande typ..HM! Jaja jag fick iallafall någon bra kritik!
Nog om det!
Nu är jag helt slut i min kropp, behöver duscha men såklart sitter jag och bloggar föörst:) aw vad jag tar er före, men ah bara idag..
Nu vill jag höra lite om några bra filmer man kan ladda:) ?

Här är en brötig häst som jag red...

 

Sen har jag varit ute och gått med minna o träffa på några fölisar som vad väldigt söta o möjligen inte så gamla?

 

Sen är ju jag självklart här med, men denna bilden är gammal men ej använd (:

not so good kvalite.. men men får duga.. jag fyller snart år och köper en ny mobil:) och på tal om år så säger jag GRATTIS till min bebis som är ett hela år idag!!

 

Aw jag älskar dig :D <3

 

nu ska jag dra till duschen, bye!


hello bajskorvar..

Hej jo ja har fortfarande huvudvärk o ja verkar inte vara den enda-.-
men såhär ser ja ut ungefär idag, fast bilden e sötare än hur ja ser ut haha..

Ja så nu har jag fortfarande inte gjort någonting förutom att jag har kollat klart på G-force,


Den var inte så bra som jag väntat mig så den får enbart.. 2 av 5.

Någon som har något bra film tips? Jag vill kolla på Gossip Girl igen men jag tror jag får hämta alla avsnitt av marina jokisalo.. hehe ifall hon är snäll idag o ger mig dom tro? hmm.. aja ni får hade så bra o krya på dig jessie, tack de ska jag! baj

shoo

åååh fyfan! vad mitt huvud bara inte vill sluta värka, nu måste det ju endå få sitt slut, är super varm med, undrar om inte ja har feber eller något.. fast ja tror inte det, hade världens konstigaste dröm, pappa blev jätte arg för att han kom på varför jag och minna mådde som vi mådde, för att vi hade gift oss, o dåå rymde vi och a det hände en massa grejer, helknäpp, men ja vi mår som vi mår för att ja vet inte..:S ont i huvudet o minna e typ förkyld.. nepp nu ska ja iväg o göra en kopp te:) hejsvejs o krya påmig tack:) <3



Crap!

okeej för de första så ser inte min häst ut som en råtta, ja fattar inte vad man kan få de ifrån? eller e det bara jag som har en dålig dag?
Han e bara ett år vad mer kan man förvänta sig av en ettåring, jävla idiot.
Åh skit humör ja blev på idag bara för ATT tävlingen gick kasst!
Zulan o jag hoppade 60 o 70... tydligen så var de något jäävligt fel på de hindret som var svart o täckt med döskallar... okeeej hallå hoppa bara hur högt du vill över bara ja fan kommer över.. men nej han skulle inte ens gå nära de så han vägrade ut oss.. hm! Jag blev på ganska surigt humör.. jaja nu överlåter jag detta till Johanna som äger Zulan istället för jag fattar inte, han hoppa 90-100 igår o kan knappast ta sig över ett fjuttigt hinder.. aja.. de är sånt här man får ta med måtta.. nu e jag jätte trött o har gjort en paint till hur detta såg ut eftersom vi inte fick några bilder..

 

Zulan e egentligen vit överallt eftersom han är en arab.. men ah.. någon som vill klaga på mina "paintskills" också så lägg helst ingen kommentar..

Hejdå!


hello coolish

tjoho! nu har jag varit ute i det underbara vädret.. eller inte de spöregna ju innan men rätt okej väder när ja skulle hoppa:) hoppade zulan idag då o hoppade runt 90-100m, det gick awsume! den lilla pälsbollen har nog aldrig gått så jäkla bra förr! Fan vad stolt jag blir över mig själv! :)

jaha vad ska man säga, mer än att jag är bäst? hm.. nä nu vet hela världen det så aa tack o hej:)




baaaaaaaaajs hejdå:D! //

Uppdate, Nya tider, nya strider!

HejHej! Okej väldigt längesen ja skrev överhuvudtaget här men iaf uppdatering nu, imorgon ska jag tävla Zulan inget speciellt men klart man börjar allt bli lite nervös de var nog ca mer än ett årsedan ja tävlade HONOM... o då föll ja av hehe,
Men nya tider, nya strider o bättre är man allt :) jag ska slänga in en bild på han, så får ni se honom, sen så ska ja meddela hur stor min sötnos har blivit, ni ska få se finfina bilder på åke:) här kommer lite smått o gott!


Zulan här då




här har vi åkebus:)








nu har jag haft sadel gjort o sadel på honom och tömkörningsgrejer utan en reaktion alls, han är min älskling, bättre finns inte! Han gör allting för mig, han behöver inte säga ett ord utan att kunna ha förmågan att göra mig glad bara sådär, detta är min häst, min egna älskling och vi klickar bara sådär jävla bra! Min allra bästa vän så de finns inte, du kan aldrig såra mig bara göra mig besviken men då ska jag komma ihåg att du enbart är ett år ;) I love you baby<3

RSS 2.0