BARNKALAS!

Hejsan! idag ska jag och papput på kalas hos Anna som fyller... eller ja man ska ju inte prata om en dams ålder, men iaf det är inget barnkalas hehe;)

Jag längtar otroligt mycket tills jag och Alexandra ska passa huset o alla djur! Det är så gött och bo själv på något sätt fast vi är ju två!

Vad har ni för Framtidsplaner? Själv har jag och Alexandra snackat sen vi var små bebisar att vi skulle skaffa hästar på en gård och hålla något företag sådär, eller aa driva något med hästar iaf, och då är ju funderingen på vad? Det finns så mycket som, rida in och till hästar, (väldigt många som redan gör de) och Tävla i dom höga klasserna ovs.
Just nu är jag väl på väg mot att tävla höga klasserna, jag utbildar mig till "hästskötare" jag lär mig mycket i skolan och jag har ju skaffat en 1årig hingst som jag får se vart de leder, har tänkt att behålla honom som hingst, men man får väl se, just nu är han världens socialtaste snällaste häst jag vet!

och Alexandra har gått omvårdnad och har nu tagit studenten så hon kanske pluggar vidare senare, hon hade ju häst före mig och grejade med NH och sådant! Hon ska ju fortsätta med hästar..

Vi har då tänkt att bo tillsammans på någon gård..:)


här är Alexandras hästar som hon hade förut!


den vita hästen heter Princip och kallades för prinsen, han var en andalusier och världens snällaste häst jag stött på och den bruna var en ettåring, Svenskt halvblod hingst. Minns inte vem han var efter men en hingst från flyinge iaf!
Alexandra ägde hingsten och prinsen var hennes mammas häst.


en närmare bild på hingsten!:) fast nu tror jag att han är typ 3-4år.. och kastrerad!

Detta är Alexandras första häst, Casino, han var ett lettiskt? halvblod eller så var deet holländskt! hon köpte honom när han var 4-5 skulle jag tro och hade honom tills han var 6-7, han var väldigt busig och hade sina hyss för sej!Boujans var en väldigt speciell häst, hennes pappas häst, han var en enmans häst som var trygg och enveten! haha!


Nu ska jag snart på kalas, vi hörs! Hoppas ni får en bra dag:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0