roligt roligt

Hej igen.. shit ja de blir många inlägg idag ja men de är väl bara kul antar jag...

Nu har jag sparat bilden på mej o Alexandra som hon tog, man kanske inte ser på så långt håll men de är kul iaf:)



mysig bild iallafall:)

bye bye!


videoklipp nr2



nu kom de sista:)

snart ska jag iväg o rida Melker igen, sska bli kul o se om han är på lika gott humör idag också! :)

Träffade kusinerna idag och fick reda på att en tjej som har någon blogg också hade sett när jag och Alexandra var vid Ekelund och red o badade med hästarna, hon tog ett kort på oss o la ut på bloggen, det var väldigt roligt, ska kopiera bilden o lägga ut här:) hejsvejs!


Video klippet

Hejsan, här kommer videoklippen, hehe:)


ett till kommer men de håller på att redigeras, :)

hej sålänge!





Awsome dag!

Hello!

Nu blev de så att de skulle bli flytt på hingstarna på Lördag istället! Men jag red Fibbe idag, så fort jag satte upp fick han stolleryck och först reste sej och sen bockade o lät lite grann, det var tydligen väldigt roligt att få komma ut o skritta, men iaf, jag hoppa av och kollade på honom med en min som "ÄR du färdig nu eller?" och så kollade han lite fegt tillbaka så satte jag upp igen och han var "normal" igen haha inga bockningar eller något sånt..

Sen red jag Wilda, hon gick som en klocka, inga problem. Jag snackade lite med Anna om Melker, deras 4åriga hingst jaja nivet.. Om ridningen o sånt, Anna hade en teori om att ifall man hoppar upp i skogen där Melker älskar att vara o lunka, han gillar inte riktigt banan och gå där på en volt eller så, så vi testade, jag satte upp i skogen och Anna hade en longeringslina och gick en bit bakom, vi tog världens härligaste tur ute i skogen, Melker gick utan problem, jag blev så glad att de funka utan krångel och resningar! FAN vad UNDERBART! Jag var verkligen glad och är fortfarande, de sitter liksom i ännu! haha

Så jag har lite filmer och bilder när jag red honom, men jag säger det att, jag ville inte riktigt sitta som jag skulle, ville störa honom så lite som möjligt och dessa bilder är efteråt våran ridtur! P.S jag hoppade honom också!:)









Fibbe!




Älskling;






plus dom andra:



Melwin längst bak, ville inte vara med på kort längre hehe

filmer kommer i ett annat inlägg :) hejs!



flyttning av hingstaar

God morgon Onsdag.. jaha vad väntar dagen idag då? Ska rida kl ett, och sen bär det av till farfar och käka lite mat, självklart fisk då, han är en fiskgalen man!

hehe sen får jag väl se vad som händer resten av dagen, har egentligen inte så mycket att säga.. Kan lägga upp lite fina hästbilder hehe:)




haha okej jag orkar inte lägga upp mer, men vi ska flytta hingstarna idag till berghem tror jag, tar bilder där då:) hörs sen hejsvejs!:)


Freee fallin'

Hejsan, eftersom inget gick enligt planerna igår så var ja ute och åt glass med Fridis! Det var mycket trevligt!

På Måndag ska vi åka till IKEA och på Tisdag åker jag och köper skor med mummu (: För er som undrar vad/vem mummu är, så är det min älskade farmor, hon kallas för mummu fråga mej inte varför, men de är gulligt:) hihi!

Här kommer lite bilder ifrån igår på frida o allt hahah!


I allra högsta person är detta Fridis:D hahaha!


Tog kort på "min" mp3, detta är inte mitt verk då det är min systers mp3 egentligen så inte mitt fel att den är sönder för det var inte jag!



När jag spelar musik på den så kommer de fram små gubbar som slår varandra och typ sparkas hahaha syns inte så mycket men just nu lyfter den andra gubben den ena!



och ner i "marken" hahah finfint!




Påtal om något annat så vill jag verkligen tattuera mej nu, göööör det nuu för fasen!


hih hejdå hade undeerbart! puss

God morgon Sverige

God morgon Sverige! (:

har typ nyss vaknat och ser vad som väntar dagen, massa spring hit o dit, hade tänkt dra mig upp och hälsa på min lille prins



Sen tänkte jag dra och handla massaaa snygga skor de blir bilder på dom! :) och givetvis Melwin!

Sen kaaaaaaaaanske jag och papput drar och köper ny soffa om de skulle behövas, så nu får jag väl börja min dag idag.. oh just det, jag ska också vara med en kompis :) pussso heeej!


har jessica mer tid?

Hello! Vad händer idag för er? Jag ska till min farmor och äta massa god mat, sen så drar jag till borås och kollar på olika tatto ställen o ser vilken jag tycker om:) Sen är de lite folk som spelar i borås, ska dit med britt och jessica:D


Ni får hade så bra uppdaterar när jesssica har mer tiid!





Måndag-onsdag

Heejsan!:D

Ofc kommer det göra ont att göra en tatto men anledning till att ja fick göra en är för min mamma! Och om jag säger såhär, jag älskar min mamma och vill ha ett minne förlivet! :)

Så nu har jag varit hus-häst-höns-hundvakt! Det är alltid lika roligt men kan lungt säga att makaroner och köttbullar är något jag inte äter på länge, levde på det ganska mycket de sista, ohfyy neej inte det på ett bra tag!

Igår så skjutsade min älskade far oss till vårat område med hästarna och Alexandra såklart! Jag har alltid velat rida i just det område, där finns det en paddock man får låna utan att betala mitt i skogen ligget den, sen lite längre ner finns det terräng hinder som inte är allt för stora.. japp jag och Zulan bara flög över och vädret var perfekt! Efter det så stack vi och bada i Ekelund, underbart!

ha en bra dag:D!




Tatto!!!!

God morgon! Dagen väntar mig en springtur med britt, hihi:D får väl se hur bra de går haha! Sen så ska jag rida lite och sen kanske Alexandra kommer till mig och imorgon ska vi ju passa hus!

Igår så snackade jag lite med pappa om tattueringar, och jag frågade honom om jag får skaffa en tatto som symboliserar mamma, typ ett kina tecken eller någon fin blomma!

hihi... Vad tycker ni om tattueringar?

Själv så tycker jag att man ska ha en tattuering som är betydelsefull, jag skulle nog aldrig få för mig att skaffa en tatto som verkligen inte var betydelsefull, eftersom den ska sitta livet ut!



Typ som denna då, skulle nog aldrig kunna göra något för att de ser kul ut när folk kollar på än...

Nepp nu ska jag börja greja och göra iordning mej!:) Ha det toppen!




BARNKALAS!

Hejsan! idag ska jag och papput på kalas hos Anna som fyller... eller ja man ska ju inte prata om en dams ålder, men iaf det är inget barnkalas hehe;)

Jag längtar otroligt mycket tills jag och Alexandra ska passa huset o alla djur! Det är så gött och bo själv på något sätt fast vi är ju två!

Vad har ni för Framtidsplaner? Själv har jag och Alexandra snackat sen vi var små bebisar att vi skulle skaffa hästar på en gård och hålla något företag sådär, eller aa driva något med hästar iaf, och då är ju funderingen på vad? Det finns så mycket som, rida in och till hästar, (väldigt många som redan gör de) och Tävla i dom höga klasserna ovs.
Just nu är jag väl på väg mot att tävla höga klasserna, jag utbildar mig till "hästskötare" jag lär mig mycket i skolan och jag har ju skaffat en 1årig hingst som jag får se vart de leder, har tänkt att behålla honom som hingst, men man får väl se, just nu är han världens socialtaste snällaste häst jag vet!

och Alexandra har gått omvårdnad och har nu tagit studenten så hon kanske pluggar vidare senare, hon hade ju häst före mig och grejade med NH och sådant! Hon ska ju fortsätta med hästar..

Vi har då tänkt att bo tillsammans på någon gård..:)


här är Alexandras hästar som hon hade förut!


den vita hästen heter Princip och kallades för prinsen, han var en andalusier och världens snällaste häst jag stött på och den bruna var en ettåring, Svenskt halvblod hingst. Minns inte vem han var efter men en hingst från flyinge iaf!
Alexandra ägde hingsten och prinsen var hennes mammas häst.


en närmare bild på hingsten!:) fast nu tror jag att han är typ 3-4år.. och kastrerad!





Detta är Alexandras första häst, Casino, han var ett lettiskt? halvblod eller så var deet holländskt! hon köpte honom när han var 4-5 skulle jag tro och hade honom tills han var 6-7, han var väldigt busig och hade sina hyss för sej!



Boujans var en väldigt speciell häst, hennes pappas häst, han var en enmans häst som var trygg och enveten! haha!


Nu ska jag snart på kalas, vi hörs! Hoppas ni får en bra dag:)


löshår eller inte löshår?

hello! hmm vad tycker jag om att folk kastar öl på än? nej det gillas inte! Igår var vi på T-kvällen där några spelar och när vi är på g ner till parken så kastar ett par jävla fjortisar öl på oss o springer iväg, det är inte okej, jag blev ganska tjurig men lugnade mej sen!

sen har jag ett lite "tycke" om löshår, haha, jag gillar inte löshår överhuvudtaget, men ifall man ska ha det så ska det INTE se ut såhär, jag förstår inte hur folk kan bära de så? Ser dom inte hur jävla fult det är?!





varför kan man inte fixa de så det ser bra ut iaf?:S herregud.. -.-'





på Måndag ska vi passa huset igen med alla höns o hästar:) hihi!

Bye!


jobb jobb jobb

hejsan! ännu en dag av jobb, fan också att det är så "jobbigt" hehe nä men jag jobbar hellre än att gå i skolan, ser det mer som roligt att göra saker än o sitta i bänken o lyssna på massa skit. Ifall jag vore en lärare skulle jag försöka lära ut mitt ämne så praktiskt som möjligt så att de inte blir så långtråkigt i längden så man får göra saker istället för att titta ner i en bok och bli helt hjärndöd... Nog om det!

Jag brukar oftats fastna på hästbilder som ser intressanta ut eller ja om man säger sähär som inte är så alldagliga? fattar ni? jag verkligen längtar tills jag kan sitta upp på min hingst på en tävlingsbana eller bara rida barbacka på en äng där man blir fotograferad eller att åka ner till en sjö och bada o ta kort, jag verkligen älskar såna kort, dom är så unika på något sätt som säger att "jag är inte bara en tråkig tävlingsmänniska som rider runt på banan" Hursomhelst så fort jag kan börja rida in honom så lär ni få mycket kort på oss, haha! Nu går han ju bara i hagen och göttar sig, och blir tjockis:D!







men lite bilder blir det allt:) hejsvejs nu e det matdags!


Skrattretande!

Hum hur ska jag förmedla mig rätt så att man inte tar detta för hårt och inte allt för fel.
När ni är ute och rider i skogen, tycker inte ni att det är härligt med den fina naturen? Jo absolut och jag VET att det finns rötter, stenar ovs, vem veet inte det som hästar kan snubbla på, men vet ni vad? Jag ser detta såhär, hästen lär sig att lyfta på fötterna ifall de är en gren eller rot ivägen, OM hästen ser den. Jag ser att hästen lär sig lyfta och kolla ordentligt efter grejer, där får hästen en bra "terrängkoll"
Sen när andra folk säger att de äger skogen? Är inte sådant uppklarat mellan ägare och grannen? Jo de skulle jag tro på väldigt starkt! Det spelar ingen roll vem som sitter på hästen, avskyr man den personen så stör man sig på den och skriver ett sjukt roligt inlägg om än, haha jag skrattar bara när jag ser det, löjligt.
Som själv hästägare borde man fatta bättre tycker man men alla är ju inte lika smarta och trycker bara ner på folk såfort dom ser VEM som rider och inte vad för häst o sådant, dom skiter i vilket!(: synd synd!



OBS!! jag satt bara på hästen, red inte runt så.



Vad tycker ni om männsikor som stör sig på ryttaren och skiter i hästen?:)

RSS 2.0