Maybe

Jag lägger upp en video nu som jag går o lyssnar på hela tiden, det handlar om den engelska texten ja skrev i de förförra inlägget...



Jag tycker allting är jobbigt och roligt på samma gång, aldrig denna känsla har kommit framför mitt ansikte förr.. det är så förvirrande och jag vill aldrig mer behöva tänka, kan ingen tänka åt mig istället?

Nu till lite roligare saker.. På Lördag blir det Jessica och allting kommer bli såå otroligt roligt, ser verkligen fram emot det!:D Nu orkar jag inte skriva mer för det är ingen som kommenterar....


HEj o hå kämpa på!

Hej o HÅ KÄMPA PÅ!
Det känns jobbigt men eftersom det kanske behöver luftas lite och låta det gå så kanske vi var menade för varandra o då kommer kärlek tillbaka!

Just nu känner jag mig tom, jag vill bara fylla ut tomheten med massa hästar och mina underbara vänner! Så nu pratar vi om något annat!

Idag var jag och red Zulis, gick ass fort och det var ass roligt! Har lite fina bilder som ser typ likadana ut^^ hoppas ni kan stå ut med dom och kommentera för att göra mig glad.. 2,5 år är en lång tid med massa minnnen och jag måste göra allt för att inte tänka o gråta.. Jag är trött på att gråta, jag tänker bli stark o klara mig igenom livets jävla skit (minns inte det vettigaste ordet) Är trött o utmattad och behöver ha kul! Det tror jag vi båda behöver.. En sak är något jag vill visa världen är att du är alltid min bästa vän<3




Jag o Zulan:)


min glupska älskling^^


en ful häst? eller ko? vad tror ni?



Till dig.

Jag tänker skriva upp en text på engelska här för just nu är det såhär jag känner typ... För dig.

I'm strong but I break. I'm stubborn and I make plenty of mistakes, yeah I'm hard and life with me is never easy to figure out... to love.
I'm jaded but so lovely, all you have to do is hold me... and you'll know you'll see just how sweet it can be if you trust me, love me, let me... Maybe, maybe someday when we're at the same place, when we're on the same road, when it's okey to hold my hand without feeling lost, without all the excuses.
When its just because you love me, you let me, you need me, then maybe!
I'm confusing as hell!! I'm north and south and I'll probably never have it all, figured out, but what I know is, I wasn't meant to walk this world without you! And I'll promies I'll try, yeah I'm gonna try to give you every little part of me, every single detail you missed with your eyes.
One day, we'll meet again and you'll need me, you'll see me completely every little bit!
Maybe you'll love me, you'll love me then. I don't want to be tough and I don't want to be proud, I don't need to be fixed and I certainly don't need to be found, I'm not lost...
I need to be loved I just need to be loved, I just want to be loved by you and I wont stop 'cause I belive.
I should know better than to touch the fire twice but I thinking maybe...






GISSA NOSEN!

hej nu får ni gissa nosen;)
De som finns att gissa på är;
Dennis, Åke  och melker:)

nr;1

nr;2

nr;3

 

 

Idag har jag varit i stallet o hälsat på åke:) Nu ska jag inte göra någonting:( hejsvejs!

 


2år o 6månader<3

Hejsan! Nu har jag fikat och idag har jag varit hos åke:) Stackars lille dennis som fick kolik:( men han kommer repa sig sa vetrinären! Åke mådde bra o han har blivit lite tjockare vilket är bra eftersom han hade mask! Sen kom älsklingen som hämtade mig och vi bytte däck på bilen för det blev punktering när vi var framme.. ajaj.
sen så var jag hemma hos honom lite o vi hade det väldigt trevligt:)

Jag har tyvärr varit ganska klantig och gjort sönder min mobil så jag har en reserv som är pappas skulle jag tro.. En nokia, uch jag gillar inte nokia men det funkar tills jag sparat ihop till den mobilen som jag vill ha nu, den har jag bloggat om innan:)

Imorgon ska jag kanske vara med Jesscia:D!!! bara kanske för hennes föräldrar är inte så glada på henne vilket inte är hennes fel men men..

Vad händer för er imorgon? Tänk på att det bara är helgen kvar sen skolan igen:( fyy o uch!!

jag tänkte lägga in en bild på mina älsklingar:)

Aw vad fina vi är:) En grej till, om sju hela dagar är det 2år och 6 månader för mig o alex, säg grattis!!:) <3

Aww vad söt du är:) <3

Åke o wilda (platsmamma:)

Sötisar! jag idag;

ganska dålig bild pgd av ingen blixt;) nu ska jag dra mig hejsvejs!:)

 


Take it off

Hello! Har fastnat för en ny låt, den är ganska bra:)



Säg gärna vad ni tycker, imorgon sticker jag till åke, ska försöka få lite snygga bilder på han:)

Idag har jag simmat med fridis, det var skoj o vi ska göra om det:D

Hur har eran dag varit:)?


Marräng

okej de blev ingen bild som ja skulle ritat den blev inge bra.. men än så länge sviker jag er inte! Jag gjorde en grej.. som kan vara gott på en kärleksdag!:)
OBS! det är röd belysning i "bakrunden" därför konstig färg plus dålig kamera:(
Först behöver du en mugg:)


Sen behöver du varm choklad (oboy)


Och sen lägg i marränger



Doppa och äta, muums:)


Nu ska ja göra annat:) hejsvejs!


Happy valentine's day<3

Hello.. Nu blir jag lite ledsen vill ha lite kommentarer! Var snäll på alla hjärtans dag o lägg en fin kommentar:)

Iallafall så var jag med Alex, vi kollade på "I hate valentine's" och vi hade det jätte mysigt men han var tvungen att åka till innebandyn, vilket var synd tycker jag..


Love my hair<3
Jag fastnar inte på bild idag så de får bli en gammal..
Ska försöka rita en snygg "allahjärtansdag bild" så lägger jag upp den senare:) hejs o hoppas ni har haft en underbar dag!<3


swim, rid, inget

Hello! Idag har jag ridigt lite och inte gjort så mycket i stallet, sen så åkte jag och pappa o övningskörde, och jag ska säga det att jag är bäst på att köra automat! (hehe...) Sen åkte jag o Fridis och badade, det blev inte länge men det var mysigt:)



såhär såg jag ut igår:) men inte idag bara kläderna.. hihi..

Det är alla hjärtans dag imorgon, ska ni vara med era älskade? Det ska jag iallafall, mysigt:)

Bajbaj


Rodeo

Hejsan jag har kollat på lite nya mobiler nu, vill verkligen ha en ny nu för min mobil börjar ju cpa sig lite nu.. Häromdagen så var det pytte lite damm i den o den dog för det.. hrmm.. behöver städa i den ofare (hehe) Iallafall så föll jag verkligen för denna snyggingen!

En kamera mobil inte allt för dyr.. Jag har råd med den iallafall ifall jag sparar! 1.559kr

Jag tror jag fastnade för den röda mest, vad tycker ni?




Jag har velat ha en vit länge men den röda var faktiskt snyggast.. sen svart kanske?


Fast jag är ganska trött på svart det blir nog röd iså fall.. nu är det bara till o börja spara... man är ju inte direkt som kissie o dom, "rik"

Iallafall har min dag gått ut på att vara i stallet, först red jag Zulan, ganska pigg o så.. sen gosa lite med ÅkeBus.. en bild blev det allt med min otroligt dåliga kamera på mobilen..


Sen red jag Melker som var antagligen hungrig eller något var det med honom för han var inte riktigt som han skulle.. Det gick så bra sist jag red honom...
Men idag stog man bara på bakbenen, först så hoppade han runt lite och det var lite skoj så fort han inte ställde sig..
men Ifall man har gjort A får man göra B och B= ställa sig på bakbenen och verkligen RAKT UPP! Jag själv stog i stigbyglarna och höll i mig så gott jag kunde och så kom vi ner på marken och det kändes som en hård duns och så svängde han runt o ja föll i snön-,- Slog mig inte men fick snö innanför ridbyxorna... ganska trevligt;)
Sen var det att hoppa upp igen fast på ett annat ställa o så var det samma sak A och sedan B fast när han ställde sig upp gick det ännu högre upp, själv stog jag ju i stigbyglarna och den ena flängde bort för att det är en sådan säkerhets grej... Anna skerk hoppa av! Hoppa av! jag "hoppade" av gled mer ner på sidan och sedan hoppa ner o ställde mig på fötterna, ganska snyggtsådär;)

Han höll tydligen på att välta bakåt, det hade ju inte varit så jätte trevligt o få 500kg över sig.. hmm men som sagt jag klarade mig fint, ganska kul men inte alltid!

Har detta hänt er?


Boxa bilen

Förlåt för att inte ha skrivit på länge men har inte orkat för det är ingen som kommenterar min blogg:( blir lite lesdsen.. hehe! Ska jag berätta om dagens händelse?
Det ligger till såhär att jag och Alex körde ner till Ekelund för att prata lite och efter en stund bestämmer vi oss för att åka hem.... hum hur skulle detta gå till, vi började köra lite och sen satt vi plötsligt fast, ÅHH!! Vi höll länge på med att försöka komma loss, jag pötte på bilen och han pötte på bilen.. vi gasade och vi satt helt fast... Shit!
Efter en stunds tänkade tog alex fram några grejer gjort av järn skulle jag tro och satte det under det slirande däcket medans jag pötte på så kom vi äntligen loss, och alex kommentar var när vi satt i bilen!
-Åhh jag älskar dig jessie!!
Vi var så glada över att ha kommit loss och så slirade vi ner i ett "dike" vi var fast igen, ÅHHHHH!!!!!
Denna gången försöket vi göra samma saker men ingenting funkade, vi fick ringa papput så att han fick komma och "koppla" på ett "snöre" i bilen till hans bil och köra loss oss... ska visa i paint eftersom ja ej tog bilder.. hehe!



Hehe kan ni tänka er;) mina paint kunskaper är på topp idag! (y) natti!


Vart är Bacon?

Hejsan! Jag har tyvärr inte bloggat på läänge länge känns det som.. men jag har faktiskt inte så mycket att säga.. För det händer inte så mycket här inte.. Jag har iallafall vart med alex:) han var med mig på Fredagen till Åke, så red jag Zulan en stund.. samma sak på Lördagen fast då var det bara jag.. Då red jag Zulan och hingsten:)


Idag så har vi ätit mummu mat, det innebär att vi åker till farmor och hon har lagat massa mat som vi proppar i oss, sen tårta..mums mycket gott!

Fy för skola imorgon, sååå tråkigt! Hoppas det händer något kul snart!

Har ni gjort något skoj?



Hoppas på att Bacon kommer hem snart.. han har varit borta sen Tisdags:(




Äntligen!

Yes jag kom in!
Har försökt komma in hela dagen på bloggen!
Iallafall så ska ni få se Åkes nya grimma som jag visade upp som jag har köpt, den passade jätte bra på honom:)


Naw så fin han blev!

Sen så är det faktiskt FREDAG imorgon, gött! Så imorgon ska jag vara med Älsklingen, ska försöka ta kort på oss och han ska hänga med upp till åke:) Sen bär det av hem och mysa:)

Visst är vi söta ihop:)

Vad ska ni göra i helgen?

Hejsvejs!:)



*stolt*

Hello hoppas eran dag har varit lika skoj som min?:)
Ja det var ju APU idag och jag tar det lite kortfattat, jag red Zulan först och det gick undan han var pigg som vanligt, haha! Sen fick jag hoppa upp på deras hingst Melker, haha det var en sån jääääääääääääkla skillnad! Har aldrig ridit en hingst förr,
har ni? Vilken skillnad på häst alltså! Riktig sporthäst!

Först skrittade vi lite och så skulle han testa mig och jag hade inte i fötterna i stigbyglen ännu för att jag skulle skritta utan ifall han skulle testa mig så att jag inte fastnar med fötterna och just som Anna hade förutsetttestade han mig.. först lite krångel och stanna och sen vips var han uppe på två ben, han stegrade rakt uppåt, jag satt kvar!
Efter det kände jag mig jätte stolt och satte i fötterna i stigbyglarna och red, då gick det så perfekt bra! Jag är fortfarande lika stolt och mallig! hihi! Längtar tills jag får hålla på med Åke så, det är världens största skillnad!
På Torsdag kanske jag får rida Melker igen:) skoj!

Hur har eran dag varit?

Melker:)

Nu ska jag dra mig hade så braaa!<3


Fabulous

Hejsan idag har min dag varit ganska kass.. Det har inte varit skoj i skolan förutom linnea som höll mig underhålld (haha heter de så?) Men en grej jag tyckte var skoj var att den andra Linnean i våran klass berättade att hon hade drömt om att hon hade tagit över världen och skickat sms till folk i sömnen om att hon har erövrat världen, haha det var dagens skratt!
Jag har faktiskt inte så mycket att säga.. mer än att min dag har varit sådär.. hoppas eran har varit bättre och gör mig glad med en liten kommentar:) <3

lägger upp en snygg bild... som jag tycker om!:)


Visste ni att när jag känner mig nere eller lite orolig brukar jag tänka (hehe) ; Bry dig inte Jessie, du är Fabulous;) haha ganska skumt men det funkar jag känner mig lite bättre än den personen jag är sur på ifall det skulle vara så nu^^..
Hur brukar ni göra?


baj!



RSS 2.0