Trött på skolan pigg på allt annat!

Åh jag vill verkligen inte till skolan imorgon för det är en massa tråkigheter då.. och en "del" lärare är så himla tjuriga och jag är så trött på en av dom! Bara massa tjat som om hon vore min morsa..? Skulle inte tro de! Personen är aldrig direkt trevlig och har svårt att svara snällt på ens frågor.. PFT!
Väntar på att älsk ska ringa vet ej när antagligen sent... Jag är ganska trött men vill snacka lite med honom för jag saknar han:)<3
Erkänn det ser härligt och mysigt ut på nåt sätt:)


Natti natti för tillfället!
//Always in my heart<3

Natt & MinAlex<3

Hej allihopa som inte är så många av.. hehe..
Nu ska jag lägga upp lite bilder av dagen:) Min mobilkamera är inte den bästa så bilderna är inte så bra kvalite!


Och sist men inte minst våran Goda mat på Hoven.. Supergott!(y)Maten är mycket godare än vad den ser ut;)

Idag har jag varit med min Alex, det var jätte mysigt!<3 Fast jag ville vara till halv sju och Alex ville tydligen hem och sätta ihop moppen:( (snyft) så de blev till kvart över sex inte så mycket skillnad men jag tar gärna ut tiden tills han måste hem.
Önskar att han kan flytta nu snart i en egen lägenhet så flyttar vi ihop:) Nästa Mål i Våra Liv!<3

//Always in my heart<3

Hästbajs & Hannapanna

Hej!
Jag sitte i skolan nu med Hanna o vi sitter vid "våra" datorer.. som vi delar med tvåorna.. vi har slutat tidigt idag eftersom vi började tidigare.. så vi stack till skolan från ridhuset:) det var as god mat idag som ja kommer lägga upp bild på sen när ja kommer hem:)
Idag ska jag va med Alex:) Och det kommer bli kul o mysiigt<3
Vi hoppade idag och jag gjorde världens snyggaste avramling.. Hästen tvärnitade framför hindret o jag tappade helt bort balansen o flög fram på halsen och kunde inte komma därifrån o jag ville inte ner på marken.. Hästen Donna fick något slags panik och hjälpte mig lite och slängde sig bakåt och uppåt sammtidigt så jag flög upp och på sidan och hamlade på mina fötter! och så gjorde jag en tjusig kommentar.. 
- TADA! 
hehe väldigt komiskt om ni frågar mig;).. // Always in my heart<3


Boråsridhus & Hästbajs+MATEN!

Imorgon ska jag till Boråsridhus.. Hoppas på att de ska gå bättre än alla andra gånger och den lilla hästen Donna som jag red i onsdags gick jättebra! Så jobbigt och rida stela pollar som inte orkar göra någonting med sig eller arbeta..
ÅH jag älskar maten på ridhuset... vi får äta där o det e GOTT! hehe..
Idag hade jag APU hos Anna det gick sketabra med Zulan han e en sötisbebis:)

Jag o Zulan för ca 1årsedan:)Han kan också tacka ifall han får godis:)
ignorera mig.. hehe!//
Always in my heart<3


Nytt & cream fresh

Hej nu är de så att jag har skaffat mig en ny blogg.. och jag fick ett ryck för mig och såg en kul grej på www.foki.blogg.se hon har en tävling nu o ja som aldrig vinner något ska se ifall jag har turen på min sida på Fredag! Önska mig lycka till jag ska länka hennes blogg här... Hon e bra!

http://www.foki.blogg.se/


http://www.bettiesgalleria.com/


gå in där o se vad ja vill vinna:)
hejdå alla bajskorvar!:)

//Always in my heart<3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0