GODKVÄLL

Innan jag säger godnatt så tänkte jag berätta vad jag har gjort idag. Jag var ju med Alex idag och vi fikade hos honom och tittade på tv + en film.. Madagaska 2, någon som har sett den:)? Sen så gjorde vi ett halvsband till mig, det blev jätte fint, men jag orkar inte lägga upp en bild på det idag.. får bli i imorgon eller någon annan dag. Jag vill också säga tack till alla fina kommentarer, ni får GÄRNA kommentera mer jag blir jätte glad då!:)

Nu tänkte jag kolla på Ice Age tre :)


Aww visst är vi söta:)<3

Vilken Disney film gillar ni bäst?






Natti natti!


Godmorgon

hej hej.. nu har jag fixat mig.. tänkte lägga upp lite bilder när jag är sminkad o osminkad bara för att jag inte har något annat och skriva om^^

Osminkad

Halva jag sminkad^^


 
Och hela jag sminkad..



inte så jätte vackra bilder men som sagt jag har tråkigt och inget annat att skriva om.. Idag ska jag iallafall vara med min älskling.. så vi hörs inte förens ikväll!
Vad ska ni göra idag?


haha söta bilder!

haha jag satt o kollade igenom mina bilder, kolla vilka små bebisar jag hittade:)





haha fy vilka bilder vi fick på dom:).. åh vad jag saknar dom.. uch.. hugo e sold o calle e död:'( men guud vad dom e saknade!
Har ni katter eller något djur alls?
hejdå!

hemma igen!

hejsan igår var jag i globen o här är bilder o filmer:) enjoy!


 

 

på g till sthlm:)

tyvärr de e inte solnedgång, de är soluppgång:S

hanna o linnea:)

Vi fick våra real tröjor:D

och biljetter

dressyr träningen innan tävlingen

Dom filmade:D

 

och så var de klart, nu e det banbyggning!

Nybyggt o klart

på G hem:)

 

slut på bilder:) det var jätte skoj! Fast åker hellre till gbgs globen:) någon mer än jag som varit på globen?

 

 

hejsvejs!

 


STHLM här kommer jag!!

hellooo!! imorgon ska jag till Stockholm, vet ni varför? Jo för att jag ska åka dit med skolan, vi behövde bara betala 150kr och sen få mat o sådant där.. Vi ska kolla Horseshow där, ska ta en massa bilder och gissa vad det värsta är?!! Jo jag ska gå upp kl 03.40, otroligt kul alltså.. Så det blir o dricka massa kaffe eller energidricka så man blir pigg!:D Nu ska jag nog sova, hehe blir inte mycket sömn, godnatt!

Har ni varit i Sthlm? vad gjorde ni där då?






En allmän dag.

hejhej, vet ni vad jag har gjort idag, jag har varit med jessica :) äntligen! Det var roligt och härligt o ses igen! Sen har Alex varit sååå underbar mot mig idag igenom att skriva söta saker<3 Nyss har jag tränat på prov och det gick bra! Ska ha prov imorgon.. uch gillar inte det.. Nu ska jag iallafall kolls på ghost whisperer..Godnatt och sov gott! Alex in my heart!<3





Tatto o häst

hello! Idag var jag på APU och skulle rida en arab efter boxvila, och det gick ju sådär, hehe!
Somsagt har araber väldigt mkt energi o gissa efter en boxvila hur det gick^^
han skulle bara skrittas o över bommar..
De första han gör är o takta lite, inte så farligt bara kul..
sen ska jag gå ett varv runt banan och upp för baken ska jag ställa mig upp och självklart har anna sagt innan att han har aldrig stegrat eller bockat många gånger i rad..
så när jag ställde mig upp i lättsists så börjar han först med att resa sig och ta kraft för att bocka tre gånger på rad, hehe men det var bara kul för det var tydligen inte så lätt som han trodde^^
Sedan ska vi gå över bommarna och då får han ryck från ja, jag vet inte vart, tydligen från en annan planet så börjar han skena och jag vet inte vart mina tyglar var jag höll väl inte i dom riktigt så han håller på att springa in i en bil och jag tänkte att dettta är slutet för den bilen alltså.. så vänder han och saktar av som om inget har hänt.. näähää fyy!


menmen vad har ni gjort idag?

Igår målde jag lite, det är skoj, så målade jag lite idag med o resultatet blev såhär:).. jag vill ha en sådan tatto på armen:)




Vill ni ha någon tatuering, vadå isånna fall?
Nu snart ska jag kolla på lejonkungen tre med minna o ha det mysigt:D så jag säger godnatt nu, hejsvejs:d<3


Bebisar..?

Hello!
Så nu har jag pluggat lite och varit ute o gått med minna.. ni kan la cheka hennes blogg, http://muminminna.blogg.se/ Hon skulle bli glad för en liten kommentar:).. Iallla fall så vet jag inte vad jag ska göra mera.. jag har ganska tråkigt och hur kul e det o läsa om detta.. så tänkte berätta vad jag verkligen längtar efter..Folk får tycka o tänka vad dom vill, detta är vad jag vill!

Jag vill ha små barn, även ifall jag bara är 16år och jag vet att jag har skolan och allt annat.. Jag har inte pengar som räcker men man får väl drömma? Ialla fall så vill jag ha två små barn, jag älskar hela bebisgrejen, dom är så söta även ifall dom skriker och är på dåligt humör så längtar jag så inerligt, jag känner inte att jag behöver göra klart grejer i mitt liv innan jag skaffar barn.. Jag ska ju självklart gå klart skolan, få jobb och jobba ett tag men sen är det jag vill ha, jag vill ha en stor mage och känna små sparkar och få humörsvängningar.. haha det låter inte så roligt kanske.. jag vet att när man är gravid så är det verkligen inte roligt ibland att man får så ont! och grejer.. jag vet inte hur det känns men jag längtar verkligen och det finns bara en jag vill ha barn med, det är min älskade Alex, ingenannan.. Men barn kommer inte försen senare efter att ha bra ekonomi så att barnen inte behöver tänka på att den inte kan få den speciella leksaken den vill ha för att vi inte har råd.. uch..

Detta kanske inte var det roligaste att läsa om men jag hade inget annat i hjärnan som kom upp.. minna tror jag kommer få tvillingar haha.. det vore la någonting!

vad tycker ni om bebisar?





sjuklig dag

Hej! jag är tyvärr sjuk idag så min älskade syster har tagit hand om mig:) så nu pratar jag i tele med älskling:) hehe frida visade mig ett roligt videoklipp igår.. kolla den;)

 

haha ganska rolig.. hejsvejs!


bio bio bio

 

Frida tog kort på ett par fula skor^^

fridis:D

jag:)

 

Här har vi då jag o frida som dokumenterar filmen, HÖJ LJUDET! Den var äcklig kom vi fram till vi satt spända och blundade lite då o då hehe men den var bra får se ifall jag kan sova utan o drömma mardrömmar inatt vilket jag har väldigt lätt för o göra när jag kollar på äckliga grejer, då får jag ringa alex sa han:D hehe Vad tycker ni om denna filmen ifall ni har sett den?

 

Nu ska jag kolla på någon tecknad film för att inte tänka på den.. natti!

 


bio o jag har inge barn jag har inge häst.

Hejhopp! Idag ska jag åka till borås med Fridis:D Vi ska kolla bio, den dära äckliga vad den nu heter


Ja ni ser själv:).. minna lärde mig nyss hur man lade in en film hehe då ska jag lägga in min o minnas film med:D



så nu får ni allt kolla:) hejsvejs!!


Alex & en mysig Lördagskväll!

heejsan idag har jag varit med min halvsjuka gulleplutt, han äe halvsjuk för att han hade ont i halsen o mådde sådär men jag fick pyssla om honom precis som jag ville:D Han fick se sin present idag och blev jätte glad för den! Vi kollade på film och tog det lugnt, mysigt var det verkligen.. vi tog även lite bilder med.. :)








Är vi trötta och lyckliga? JA!!



hahah gullig! Du är allt för mig älskling, love you forever<3

Godnatt är det för mig nu.. heejs.


Always in my heart!<3

Hello. Idag har jag varit i skolan och typ gjort lite matte o skit.. Det var bara jag o linnea ingen hanna där..hm.. iallafall så fick vi efterrätt idag o den var smaskig:D tog lite meningslösa kort också^^
Malin:)


Linnea:)

Resecentrum

Resecentrum igen

Mina skor^^


Slut på bilderna.. imorgon ska jag vara med min älskling, saknat han jätte mycket och då ska han få se sin present:)<3




You will always be in my heart! I love you forever. You are the prince in my life. Always in my heart baby<3


//


Kolla youtuben och kommentera!!

Hejhopp det gick ganska snabbt ellerhur

) min syster hade bara med sig ett nagellack från sthlm.. så det fick gå an med mörklila var ganska okej tycker jag eller har jag fel:)?


Hahah jag och min kära syster gjorde en film igår och ja vi var ganska trötta hahha ta det med en nypa salt och tro inte att jag är så alltid^^ 


http://www.youtube.com/watch?v=859qsOvR0tw



Love is in the air<3

Hejsan, jag har klippt av mina naglar och det är jätte gött och skriva på datan nu för dom tar inte emot men det är ju inte världens snyggaste så ska kolla ifall min kära syster har något snyggt nagellack så att det inte ser förjävligt ut.. Idag har jag varit i skolan och jag kan som sagt säga att jag har varit rent ut förbannad på vissa.. En jävla bitch som tror att hon är något när hon går på sina klackar och viftar med handen som om hon vore någon jävla barbie...NOT! Vill bara säga att du är ingenting, du är inte envis bara irriterande och ELAK, våga inte säga så mer till någon! För sedan kommer det vara du som står där och får ta skit av någon som är mycket bättre än dig!
Jag är ganska irriterad på Mosters stall men det är klart och inlämnat, göttmos!! Oj nu blev det mycket text om ingenting igentligen.. en "ny" bra låt är då.. Lily Allen- No fair.. :)

Min lilla älskling är sjuk och det enda jag vill är och pyssla om honom:).. hih men har "pysslat om honom idag" påsättovis.. Jag har gjort en present till han som jag inte nämner här för han kollar ju då o då i min blogg hih^^  laddar upp mina nymålade naglar när dom e klara:) pussbaj!

 

 


fina teckningar:)

lite bilder från idag i stallet:)
hehe när man kan ha tråkigt på teori lektioner^^

min fina enhörning ^^


en klar teckning. Jag fick inte in alla bilder.. dom ville bara inte komma in:/ lite synd men inget speciellt kul som jag tog kort på endå..


Jag är som sagt ass trött idag och orkar inte göra någonting, tur att jag inte har läxor eller något sådant!
hörs senare kanske baj//


min verklighet?

Ibland känns det inte som om jag är tillräkligt för någon hur mycket jag än försöker, kanske inte lika uppskattad längre.. Vad händer ifall jag försvinner? Jag har ingenaning faktiskt ifall folk skulle ta och börja om på nytt o bara tänka lite då och då..? Vad betyder jag för er igentligen? Jag känner mig liten som om jag inte finns, kanske bara lite damm på golvet som folk trampar på..hmm just så jag känner det. Orkar inte längre jag vill tillbaka där jag var uppskattad och lyhörd..
hejdå.



godnatt

tänkte nana snart men först ett sista inlägg här:) jag har varit med världensbästa älskling och vi har myst, han bjöd mig på fika och bullar, gott!:) har fått igång min kamera jätte kul! så lägger upp lite roliga bilder nu:)

bacon som snuttar sötis:)

håller på att kolla på svampbob fyrkant^^rolig film

patrik^^


en kul fråga, vem gillar ni mest i svampbob fyrkant?

natti hejsvejs!//


Allmän skit..

Hittade lite coola grejer på en sida:)

Med ett LED-munstycke i duschen är det istället färgernas underbara värld som guidar dig. Är vattnet kallt (32°C) lyser det grönt, är det ganska kallt (33°C) blir det blått för att slutligen bli rött och varmt (45°C). När vattnet är varmare än 46°C blinkar lamporna rött. Smart? Smart!

Det vill jag ha i våran dusch hehe!

Istället för att behöva slösa på små skedar och röra om med trcker du bara på en liten knapp vid handtaget och koppen rör om innehållet helt själv, praktiskt!

 

Så det var la det mest intressanta jag hittade.. idag ska jag vara med alex ska bli skönt och träffa han igen.. Har drömt en massa konstiga drömmar igen.. gjorde nämligen det igår också.. funderar på ifall det är något som jag kanske har glömt eller något..

jaja hejdå!//


FREDAGEN!

Här är lite bilder från dagen i skolan från fredagen:) 

här har vi då hanna:)



Och är är linnea:)


Lite godis vi köpte mumas:D


En sjöpony häst:D

Och linneas pony:)


pony igen:D

Och hanna med mustashgrimma.. rawr!


 

och här är jag och hanna sista kortet:)<3

 

Jag kan kortfattat säga att mina njurar är sönder pgd av all cocacola och godis^^ haha men det var en rolig och mysig kväll:) tack! puss natti nu ska ja vänta på att jag kan ringa älskis o kolla på ghost whisperer:) hejdå!//

 


Jag är ensam i hela världen...

Ibland känner jag mig så ensam och bortglömd även ifall jag har folk omkring mig men dom pratar just inte med mig. Jag känner att jag inte får den tiden jag behöver så jag flyttar hellre till en person som kan ge mig just den tiden istället. Ibland såras jag av små små ord som inte ens kan såra en katt (dom kan ju inte förstå vad vi säger). Jag kan känna mig nere utan anledning och jag hör alla dom små röster i mitt huvud som säger en massa att göra det men något säger också stopp. Jag vet att i slutändan kommer allting framstå som mitt fel.. för jag har inte den rätta faktan. Så snälla se och hör mig även ifall ni gör något mycket roligare än o lyssna på mig.. jag känner mig inte så speciellt lyhörd längre, jag finns inte ens för en del..

Jag är ensam i hela världen.


en bit ur mitt liv

hej igen! nu är jag ass trött men imorgon gäller det iaf att va med hanna o linnea hos henne.. ska bli sjukt roligt!jag tänkte inte skriva så himla mkt eftersom jag ska sova imorgon men en grej som jag tänkte säga är...

GRATTIS SYSTER ICKA
hon fyller år imorgon och blir ett helt år äldre och gamlare + inget visare hehe.. de kommer en bild på henne;)
visst e hon fiin:)




på lördag kommer det självklart upp bilder från fredagen och lördagen hehe sov gott:)

//



MAAAAT

haha Tack för alla kommentarer om mitt hår(a) Och jag tycker som fridis att vi måste snacka o va snart.. frida blir bajsarg annars hehe.. nä men idag har jag haft en jättte bra dag för min älskis hängde med mig hem och myste jätte mycket med mig.. och jag råkade säga en dum grej till han så jag säger ännu en gång
FÖRLÅT ÄLSKLING ska tänka mig för, du vet att du betyder allt och jag älskar när du viskar i mitt öra att du Älskar mig över hela ditt hjärta, vårt förhållande är perfekt! love yah
!

Jag e hungrig, har gjort läxa tills nu halv nio från halv åtta bläää.. men gött o få av det på axlarna! Just nu saknar ja Alex för han var så underbar idag och jag vill bara ha meeeeeer!<333


Och just nu vill jag ha muffins med!


Mums!



jag vill också ha Sushi!

Alex åt detta en gång och jag blev riktigt sugen! nu ska ja gå o kolla ghost whispere:) hejdå puss på älskis!

//

Happyhappy!

heeej!! Jag är på supergott humör idag för ja, även ifall de har varit rena skitvädret och man rider med iskall snö som e blött och allting vill inte som det ska så fan vad det gick endå! Japp jag klippte mig idag och ni är säkert nyfikna på hur det blev.. det blev sådär bra bilder men ni ska inte behöva vara allt för nyfikna så här kommer en bild/er:)



nu måste jag få lite kritik och säga vad som passa bäst! Lugg eller snelugg..


Själv tycker jag lugg;) hah. Hade fint nu ska jag kolla Ghost Whisperer:) pusshaj//


Tröttis men endå glad:)

Så nu är jag jätte trött för vaknade nyss med en jätte konstig grej.. Det lät som någon viskade ganska högt i mitt öra *Visk*JESSIE!*Visk* och det lät precis som Alex röst typ som om han var nervös.. Huh.. Jaha nu har jag ju lovat er en bild på Linnea Svensson men det kommer komma tre bilder på oss:)


Hanna B

 

Linnea S

Och jessica j:)

 

hih så på Fredag blir det roligt med dessa fina underbara tjejer!

//


 


hatar dig din cp dag!!!!

fyyfan vad jag är tjurig! Att en person verkligen är så himla dryg och skiter fullständigt i hur det drabbar alla andra, jag kanske e överdrivet ssur bara för att det var äcklig mat.. men men dom som jag tycker och känner mest tilit här i skolan är ju hanna och Linnea, på tal om dom så på Fredag ska jag och hanna sova hos Linnea och koll massa film och äta massa godis och chips plus massa coca cola..gott:) Så får vi hälsa på hennes pony^^ Hon ska ju få en ny fin häst hehe så hoppas de blir bra med det!

Gör mig glad!!

Hanna:)


och Linnea:)

Fuck you jävla cp data ska fan hem till min egna sen o ladda upp en bild på stackars linnea^^ haha  hejdå jävla skit dag!!//'


Grattis på farsdag!

Jaha igår hann jag inte uppdatera för jag var skittrött när jag skulle lägga mig.. Så jag var med Bea igår o det var roligt att träffas igen:) Sen senare på kvällen åkte jag och bowlade med Minna, Jonas och Emma. Emma fyllde år igår så det var roligt fast jag var ganska dålig och förlorade men jag skyller på att jag var minst, hehe.
Idag ska jag va med min älskade älskling, så de blir att kolla klart på en och en halv film, hehe^^


Helgen går alldeles för fort, någon som håller med mig?

Jag gjorde en liten grej igår.. jag åkte till Kupan (en kiosk) och skulle köpa trisslåtter till pappa eftersom det är farsdag idag.. ohnej så stog han där som jag skällde ut för att han har tagit vår katt... plus att hans sambo var där..fan de var bara o spela trevlig och så går jag in.. och de första han säger är..
-Hej jag har ett litet förslag till dig om hugo!
-aha okej.. vadå?
-Jo att vi köper hugo utav dig!
-öhnjaa ni kan få honom de är ingen idee han fattar att han inte bor hos oss längre!
-Ne men jag tar inte emot en katt sådär så jag köper honom.. 120spänn per tass..
-öhh.. vad menar du? sa jag
-Jo alltså de blir 500spänn jämnt som du får!
-Nej nej ni kan få honom
-nepp jag kan inte ta emot en katt sådär.
och vips som de var tog han fram en femhundring och satte den i min hand.. och sen var alllting frid och fröjd.. gött att det inte blev så jätte pinsamt..

Klart att jag saknar hugo fortfarande men vad gör man han har varit där i ett år o kommer lite då och då hem.. och dom sa allting de skulle göra med honom vaccinera, försäkra, ta bort något som han har i öronen.. så han får det skitbra tycker jag och jag fick hälsa på honom!

hehe Bacon ville inte vara i badrummet när vi skulle gå o lägga oss och så hörde jag hur han krafsade och jamade så satt han där plötsligt han har tagit sig in mellan gardinen haha..

 

 

hejdå:)

 

//


Grils girls girls

Hello nu vet jag vad jag ska göra idag:) Jag ska vara med bea, underbart! Nu har jag och hon något och göra:D!!! Så ja nu väntar jag på att hon ska bli klar så vi kan dra ut o leka:)

Jag lyssnar på en jätte bra låt på datan som heter som min rubrik..
Jag idag!





spotify:track:4mGSfkDPG2JwhiPJRmY8C7

Lyssna på denna låten!!!

Hörs senare ikväll! Baj//




lördags tråk.

Heeej idag har jag hunnit att köpa uggs, ett par skor det kommer bild på dom, jag har också hunnit köpa en vinter jacka, kommer också bild på den. Skulle egentligen varit med Alex idag men det kom upp lite kerliga saker så vi kanske ses ikväll eller imorgon istället, hoppas att allt ordnar sig iallafall! Vad ska ni görfa idag?

Här kommer lite bilder:)


Jag har dom i svart!




jag har typ en sådan här jacka fast snyggare i svart.



Hörs senare, baj.. //


fredag!!

halloj, nu sitter jag i skolan o vill ha mat, jag missade nästan bussen i morse o sprang ner, uch hatar och stressa! Äntligen Fredag och min älskling ska bjuda mig på bio och mat! Gott!! Hoppas då inte att de blir god mat i skolan, vi får ju efterrätt o allt så de kommer säkert bli god mat... hehe.
Vad ska alla göra i helgen, någon som vill ha frågestund?

Nu måste jag jobba vidare, ifall ni vill ha frågestund så skriv en kommentar .. Hejsvejs!


söt.. hehe eller inte!!


Ny mobil!!

Hejhej på er, idag har skolan börjat igen och jag är ganska dum som har lyckats vända på dygnet när jag ska lägga mig tio halv elva försöker jag iaf men jag kunde inte sova igår så jag skulle ta och göra det som ledde till de andra o sen så glömde jag bortsa tänderna o juste jag skulle ju också gå på toa sen går jag o lägger mig och kollar på up men grejen är den att jag glömde göra det också, fan!
jag stängde av datan och hämtade headsettet (heter de så) hehe o la mig o lyssnade på musik men så skulle jag sätta på datan igen och lägga in lite mer musik, jaha klockan blev halv tolv och det var inte bra! Jag som skulle upp tidigt idag och är as trött, det gick inte bra.. men men jag överlevde kan jag ju säga!


Ska härskapet ta vaccinet? Jag har ingenaning hört och sett alldeles för mycket sen finns det fördelar med det, jag måste läsa lite om faktan om när det tillverkades och hur fort de fick fram det, jag är väldigt osäker men sen pratar jag med Alex och han säger ganska bra grejer som jag inte kan svara på hehe typ som om vart jag har fått all fakta ifrån och ifall jag har kollat upp med riktig fakta, jadu jag vill inte snacka om det längre^^

Nu återkommer jag med ännu en NY mobil som jag SKA köpa för den är inte för dyr för mig och inte heller alldeles för dyr ifall jag är klumpig o tappar eller gör sönder den;) den e snygg enligt mig och ska köpa den om hela två månader!!!


Bilden som jag gjorde


och den riktiga bilden!
















Jag nu:


Nattinatti!
//









RSS 2.0