yellow

Hejhej! Det var ganska längesedan jag uppdaterade för jag har varit hos alexandra och orkar inte sitta o blogga då.
Vad händer imorgon för alla? Jag ska åka till Alex och vara där hela dagen:)


Idag var jag med älskling, vi tog det väldigt lugnt och tittade på film o myste. Jag saknar honom nu.. har inte direkt något att göra men ska alldeles strax ringa honom..:) Jag har inte så mycket att tillägga... På Fredag händer det grejer;)

bajs!//

jag ska fåå en heest

Goooooood morgon världen!!!! Jag har fått världens bästa julklappar och en senare julklapp idag.. ni vet melwin.. Pappa tyckte det var okej att köpa honom... Och jag är GLAAAD!!!! Nu är det dags att börja snacka allvar med hon som äger honom:) ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHH jag vill göra glädjeskutt heeeeeeeeeeeeela året!!!!


Hoppas ni har haft en lika bra julafton som jag=)  dessa kort fick jag ihop:)

Först min frisyr tänker jag visa, blev nöjd med den:)



 

Sen naglar:d

 

 

Sen alla klappar.. p.s. vi hade redan öppnat lite klappar:)

 

Sen alla goooda grejer VI har bakat:D alla gillade godsakerna:D

 

Och nu en bild på min älsklingsheeest<3

 

'

 

och sen en bild på min bästis sen blöjtiden<3(iaf för mig) För att jag ska åka till henne idag:D



sen en bild på min älsko o mig<3


hejdåp:))))




pulka med icka:)

Hejsan nu har jag och icka byggt en snökatt och en snö häst.. sen åkte vi lite pulka med skilla o det var full rulle kan man säga..^^  Jag har inte så mycket mer att tillägga förutom att det är Julafton imorgon!... puss på älskling hejdå.


Shrek 4!!!

Goodmorgon!! Vet ni vad jag hittade.. det kommer en shrek fyra och jag älskar disney filmer jag längtar! Den kommer efter 2010.. Nu är det bara till och vänta!:)  EN TRAILER

 

Idag ska jag julstäda så det blir fint och sedan pynta.. :) vad ska ni göra?  hejsvejs

 


Rubriki:

heejsan! Idag så var jag hos Anna och red, jag red ut i skogen och det var ganska förvirrande för jag såg typ ingen stig och virrade bort mig lite grann^^ men jag släppte tyglarna så hittade hon (hästen) stigen igen så ja det gick bra och det var fart fyllt men ass kul:D

En annan grej minns ni när jag bloggade om onödiga grejer typ, och om en dusch som ändrar färger beroende på vad det är för tempratur, Susanne hade köpt en sådan till duschen det är jätte kul o duscha i mörkret^^



Nu idag har jag varit med Älsklingen och vi kollade en skräckfilm som var ganska dålig.. den heter  The Echo kan lägga upp en trailer på den;)






Haha hittade en annan rolig video..^^ 



hejsvejs!//

bakverk

Hejsan nu kommer lite små bilder på bakandet:)

De små kulorna är med marsipan och nougat:)









SNÖ:D



 

 




Bacon käkade upp en muffins (cupcakes) så ja det blev en mindre.. Sen så bakade icka o ceclilia massa annat men jag tog ej kort för jag var med älsklingen<3 Visst ser allting såå himla gott ut:D ?

Imorgon blir det att åka upp till Anna och rida:) Sen kanske det blir Alex annars blir det PULKA!:D Vad ska ni göra imorgon??


CupCakes

Hejsan! Nu har vi bakat för fullt, ohh jag vet inte allt vad det heter men jag lägger absolut upp bilder senare.. vi är fortfarande inte klara.. Nu håller min kära syster på att laga spagetti och köttfärssås! MUMS.. är ganska hungrig, det tar på än att baka och dekorera:)

Vilken är eran favorit kaka?



Våra cupcakes blev inte lika fina men det var första gången för mig o cecilia hehe så dom kommer iallafall upp på bild sen:) hejs!//


Pfft!

Åh nu har jag sååååå tråkigt... vet inte riktigt vad jag ska göra, vi ska ju baka eller icka och ceclilia håller på för fullt och bakar, de bakar cupkakes eller hur det heter.. men jag tar lite kort och sen vid tre kommer älskling, då får han se min  överaskning, jag kunde tyvärr inte lägga upp den för det funkar inte som i skolan som jag trodde de skulle funka här.. men säg inget bara.. sshhhh..

Hejsvejs!//


trött och inget att göra!

God morgon!
Jag vaknade och kunde bara inte sova jag satt först uppe och kollade en film och myste med Bacon sedan så gick jag och duschade en låååång stund, när man vet att man har all tid i världen så är det så himla gott att stå där i evigheter och bara höja värmen högre, högre och högre! Nu har jag satt mig vid datorn och skriver lite här, jag funderar starkt på att sätta mig vid tv;n och göra lite mat medans man är igång!
Har ni hört Rihannas nya låtar? jag lägger upp en nu:)










Fresten nu är det snart julafton!! Vad har ni önskat er i julklapp.. eller vad tror ni att ni kommer få?:P


Vi hörs mer ikväll kanske eller senare på dagen!

hej!//

halo

Det blev inget med Fridis för jag mår inte så bra idag.. hoppas det inte gör något! Jag ville tilldela en film som jag har gett min älskling men den funkar inte att ladda upp så blev ganska ledsen nu, så nu ska jag göra en ny film SOM FUNKAR! Så nu kommer jag hålla på ett tag så vi hörs lite senare...


Mör dag!

Hejsan allihopa! Har nyss varit och lämnat en julklapp åt Anna, hon blev jätte glad:D Fast hon fick inte öppna den förren på julafton^^ Idag ska jag vara med Fridis vi ska antagligen kolla film o käka chips:D Någon som har en bra film som rekomenderas?

Igår så var jag med susanne och vi hade det trevligt för vi hade hyrt film och köpt godis, vi satt uppe till halv ett. Denna natten sov jag skitkasst..

Jag vill önska alla GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!



Hörs senare puss hej!/


FÖRSTA DAGEN på Jullovet:D!!

Hejsan! Idag ska jag vara med Alex lite senare vid fyra fem så jag undrar vad jag ska göra under tiden, funderar svagt på att åka pulka, men jag har ingen pulka partner som vill.. sen funderar jag lite till om ifall jag ska ut o gå lite med skilla.. Men jag känner mig ganska seg idag på att ens göra något alls, vaknade halv nio o då e man seg och ja just det, JULLOVET HAR BÖRJAT!!!!!:D Funderar nu på att fråga munminminna ifall hon vill leka med mig..:) Nu kom hon nyss o vi ska iväg o köpa julklappar! hejsvejs!:)







 

En dag kvar till lovet!

Hejsan!:) Jag är rätt nyfiken vilka som brukar kolla min blogg ofta... kan inte du skriva en kommentar vem du är?:) Idag var det iallafall sista gången på ridningen vi hade gymnkahna eller hur det stavas, vi red barbacka och var fem i två lag, vi vann tyvärr inte, hästen var inte alls lika pigg som det andra lagets häst var.. Men det var skoj!:) Vi galopperade slalom mellan konor och hoppade över ett hinder och sen hoppa av hästen och krypa under hindret, alltså hindret låg väl på 60cm bara så det var ju inget stort hinder, så jag är ganska slutkörd idag.. väntar på att alex ska ringa:) Vi hörs hejsvejs!


Mysig ute tur:)






Hej!
Det här är min APU dag idag och jag hade med mig Skilla och hon luktade inte gott när vi kom hem efter denna dagen, hon hade rullat sig och dykt ner i boxen full med skit^^ Så vi fick bada henne TVÅ gånger men hon stank ändå lite grann^^.  Vi var iallafall ute i skogen och det var SNÖ idag jag som ville åka pulka igår, men snön höll sig inte alls bra när jag var hemma:(.. Ganska synd.. Men nu ska jag duscha hade såå braaa! :)


Nu slutar jag ju på Torsdag, vad ska alla göra till heligen? Jag ska vara med min älskling:) <3


Kvälls bloggning

Hejsan. Nu håller jag vad jag har lovat, att jag skulle ta kort på våran julgran med pakterna under,  här får ni en fin bild:)


Kanske inte ser så mycker ut men julen handlar inte bara om paketerna, det handlar också om att vara med sin familj, sen kanske man inte alltid behöver gå på traditionerna, man kan ju köpa julpaketer för skoj skull utan att få något tillbaka, nu när det är så mörkt och mysigt inne i sitt varma hus ska det vara pyntat tycker jag, det fattas bara snön, och nu vill jag åka PULKA!







Måndag

I Lördags  var jag ju med min älskling, vi tog lite kort på maten och sånt, tänkte lägga upp dom nu för jag är sjuk idag och har inget annat att göra:)



Alex letar efter nudlar^^



först kyckling, tärnade:)


sen allt annat:P


nu var det klart o dags att börja äta, det var sååååå gott!



puss:)

sen en vanlig bild:)

Idag ska jag ta det lugnt, vill vara frisk tills APU;n imorgon, på Torsdag slutar jag och börjar mitt vinterlov:) På minnas rum finns det en julgran med massa paketer under den, ska ta kort senare o lägga in:)

 


Måndag

I Lördags  var jag ju med min älskling, vi tog lite kort på maten och sånt, tänkte lägga upp dom nu för jag är sjuk idag och har inget annat att göra:)



Alex letar efter nudlar^^



först kyckling, tärnade:)


sen allt annat:P


nu var det klart o dags att börja äta, det var sååååå gott!



puss:)

sen en vanlig bild:)

Idag ska jag ta det lugnt, vill vara frisk tills APU;n imorgon, på Torsdag slutar jag och börjar mitt vinterlov:) På minnas rum finns det en julgran med massa paketer under den, ska ta kort senare o lägga in:)

 


yoyoyoyoyo

Heej de blir ett snabbt inlägg för jag har ingen datasladd den är på lagning för den vill inte ladda min data, så kan ja inte låna cecilias för hennes e också död typ:P hah och ickas datasladd funkar inte.. idag ska jag iallafall vara med alex:D det kommer bli skoj hejsvejs!//




hingsten

Hejhej.. Igår fick jag lite flera bilder på Melwin som var bättre kvalite på och finare kanske;) här är dom!



 



Så några bilder till:) erkänn han e snygg? Senare ska jag till mig sötisälskling så ni får hade bra! hejsvejs!


Melwin<3

Hejhej!:D Idag är jag glad.. För det första är när jag var på APU;n och hoppade 1.10 roligt som fasen! Tyvärr kunde vi inte filma för att det var fullt på deras minneskort...
Och för det andra är att jag och Anna åkte och kollade på hingstfölet idag och ja jag kan bara säga att jag är kär.. När jag skulle gå fram till hagen stog det två andra hästar där och Melwin stog bakom o syntes knappast men när jag kom fram så kom han fram och det var värsta moment där.. kärlek vi första ögonkastet kan jag lugnt säga.. Så otroligt gosig och SNÄLL hingsunge, ååååååååh!<3
För det tredje så träffade jag Alex påvägen hem, det är inget som brukar hända haha^^ Ett roligt ögonblick.. pratade lite om vad vi hade gjort sen fick vi båda åka hem;).. Nu tänker jag lägga upp lite bilder på Melwin.. Han kallas för Åke.. haha!





































hehe förlåt för samma bilder typ hela tiden men jag kunde inte låta bli.. dom är bara väldigt lika varandra.. Det kommer en film också:)



hoppas det det gillas.. jag höll i en bebis medan jag filmade så ganska rörigt^^ men vi hörs o kommentera nu!!
hejs

Armbands kärlek!<3

hello! Igår kom jag hem ifrån Alex då.. och det vi gjorde var att käka choklad, mysa och göra ett armband till mig, lilla mysis ville att vi skulle göra det så varför inte.. det blev ju fint med! checka bilden!



fint va:)?

Nu ska ja nog kolla film o nana:) APU imorgon och ska åka och titta på en hingst till mig:D hihi bilder kommer nog upp;) hejsvejs!


Söndags mys

Hejsan! Jag är ganska dryg idag så lägger inte upp några  bilder från när jag var hos jessica:) Men tänkte lägga upp bilder på idag.. jag har varit med minna o jonias.. henens boyfriend.. Vi kollade på Ice age 3 och käkade chips och drack Vitamin Focus! Gött! Snart ska jag till älskling!<3  så hejsvejs!



Åhh jag vände på bilden åt dens rätta håll men den vägrar vara rätt på bloggen så ni får la vända på hela huvudet istället..^^


Varnar känsliga tittare!

HejsanSvejsan! jag blev lite besviken på Fredagen idag.. vi brukar nämligen få efterrätt och så fick vi inte det idag för dom hade skickat efterrätt på en tisdag när alla hästelver är på prao? Hallå vi vill väl också ha kärleksmums! Fast jag har en kärleksmums på heltid:D gissa vem jag menar..;)

Vet inte riktigt vad jag ska ta upp.. kanske att jag är taggad tills jag slutar.. tar tåget tre åker med Holsjunga bussen med jessica hem till henne SKOJ kommer det att bli!

Hahah kollade på en massa kroppsmålningar det är coolt men jag varnar känsliga tittare!:)



 









Vad tycker ni? Ganska cooolt!:P hejsvejs hörs ikväll


Fredag<3

Hej förlåt för kass uppdatering..
 jag har liksom haft det fullt upp o varit sjuk idag.. Iallafall så finns det inget nytt förutom att jag ska till jessica imorgon och jag ser framemot det:D Vi kommer ha det ass kul.. dom hade tydligen fått massa valpar och kommer antagligen få det på fredag kväll eller lördag.. spännande!:D

Ja tänkte visa mitt nya fina halsband jag och alex gjorde häromdagen!:)



och en grej till jag ska nämna.. när jag åt på stallet i Onsdags så käkade vi hamburgare och då fick jag munsår efter det bara för att hamburgaren var så stor^^ haha lite lustigt faktiskt.. Idag laddade jag ner ice age 3 åhhhh den är så bra.. igentligen så gjorde ju jag det häromdagen men den hade sån fruktansvärt dålig kvalite.. fy! Nu har jag assbra kvalite!

Men bilder kommer la efter jag har varit med jessica:) så jag säger väl godnatt o hejsvejs!

Fråga; Vad vill ni se mer och mindre av om vad jag skriver om?


RSS 2.0